|

Buna! Ma bate gândul să urmez un curs de make up. Însă pana imi gasesc unul si pana fac rost de bănuți as vrea totusi sa ma documentez pe internet pentru ca sunt nerăbdătoare sincer.Stie cineva o aplicatie sau un site de unde pot invata cat de cat cum se face?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Am sa iti spun ce mai buna sursa de unde poti invata asa ceva. YouTube! Pare ciudat dar asa e. NikkieTutorials este probabil singurul influncer care mai face tutoriale. Apoi este Jaclyn hill, mai este Jeffree Star, Tati Westbrook. Acestea sunt probabil cele mai bune surse de unde poti invata. Eu am 15 ani, sunt baiat, nu am pus mana in viata mea pe vreun produs de machiaj, dar daca imi intinzi in fata tot tacamul zici ca is picasso. Acest ‘Beauty Community’ pe langa faptul ca te invata makeup, este si foarte entertaining. Bineinteles trebuie sa intelegi engleza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Am invatat multe de pe Youtube.Eu urmaresc pe Andreea Ali, Tati Westbrook si Hindash.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea mai buna varianta este YouTube! Eu de acolo am învățat tot ce știu. Am luat rând pe rând fiecare categorie, de la sprâncene cum se face, pana la blending. Îți dau câteva exemple de afara Nikkie tutorials, Hindash care nu e așa cunoscut dar explica atât de bine și are machiaje impecabile. Jeffree Star...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează