|

Bună! Mă poate ajuta cineva cu un sfat?
O prietena s-a decolorat de 2 ori doua zile consecutive insa nu a stat 40 de minute cat era indicat si mult mai mult si acum are parul ca un elastic si se rupe la prima atingere? Ce ar putea face? Multumesc! Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Bună! Din păcate, nu mai are ce să facă. Acum părul ar trebui tuns, apoi urmat un tratament special pentru regenerare. Chiar și la salon recomandările ar fi aceleași. Dacă nu poate face asta acum, adică să meargă la salon, să îi acorde podoabei capilare o atenție aparte în următoarea perioadă. Poate încerca fie tratamente home made (recomand măștile cu avocado, miere și ulei de măsline), fie tratamente speciale de la farmacie. Oricum, părul nu va mai fi la fel de sănătos și da! va trebui să aștepte să crească și să se regenereze. Spune-i ca data viitoare să se informeze mai bine cu privire la decolorare și să lase această procedură în seama celor care au experiență și utilizează produse de calitate. Mult succes!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Să se tundă cheală. Doamne ferește. Inconștientă laughing.

| a răspuns:

Nu are ce sa mai faca...

| a răspuns:

Sa puna un acatist. Wait... s-au inchis pravaliile vinzatoare de iluzii. SA CITEASCA INSTRUCTIUNILE DATA VIITOARE SI SA LE RESPECTE! In cazul de fata, fix ce zice supa... sa se rada si sa faca un tatuaj vesel pe chelie.

| a răspuns:

Doamne, e inconstientă? Cum sa te decolorezi asa de repede, trebuia sa faca pauză minimum o saptamana intre prima decolorare si a doua, nu azi te ai decolorat o mai faci si maine si de 2 ori pe zi, ca nu e pasta de dinti sa se spele de 3 ori pe zi, e o solutie care afecteaza parul radacina, acum daca cheleste are nevoie de perucă, ce varsta are fata? Nici nu a respectat timpul cum sa stai mai mult de 40 de minute? Ea nu a citit prospectul? Acum sa nu se mai vopseasca sa nu il mai decoloreze pîna la toamnă sa il lase sa creasca părul natural sa se regenereze firul si radacina parului, sa se spele pe cap cu sampon, sa manince morcovi si legume care intaresc si regenereaza părul.

| a răspuns:

Buna.Parul trebuie tuns si facut un tratament de restructurare cum ar fi cel cu keratina braziliana.
La Salon Alisa Cluj o putem ajuta dup ce trece,, nebunia"
www.salonalisa.ro