Da!
o sa iti cada parul si o sa iti arate deteriorat.
am colege care au asa parul.
eu nu iti recomand sa te vopsesti.
ar trebui sa mai astepti, sau daca vrei sa te vopsesti, incearca cu rimel de par sau spray colorat.
iti vopsesti parul, iar dupa ce te speli pe cap se duce jos.
eu ti-am spus ce mi-a zis doctorul cand am fost. a spus sa nu ma vopsesc ca distrgug parul.
intreaba si tu un doctor sa vezi ce o sa iti spuna.
aceasta este parerea mea! sper ca am fost de folos!
please funda?
Daca chiar vrei sa te vopsesti poti sa-ti faci cateva suvite si ca sa nu ti se deterioreze poti sa-ti faci masti naturale facute in casa cum ar fi uleiul de masline si multe altele care le poti gasi pe google...
Mama se vopseste de la 30 de ani si aproape nu mai are deloc par in cap(acum are 40 ) til arde nu face prostii de la varsta asta!
un nuantator merge dar nu vopsea!
acum faci ce vrei...asta-i parerea mea
bafta in continuare
Laurita266 eu iti spun nu te vopsi de la 14 ani pentru ca cand o sa cresti o sa iti doresti parul tau natural... Incearca timp de 3 saptamani samponul colorant si gandeste-te dupa aceea daca mai vrei parul vopsit, daca da, vopsestete, daca nu spalate pe cap dupa samponul colorant si folosestel din cand in cand cand mai simti nevoia sa te vopsesti. Bafta!
Buna. Eu m-am vopsit prima data la 12 ani
. Eu zic sa incerci mai intai cu nuantator sau vopsea semipermanenta. Daca vrei neaparat vopsea permanenta, trebuie sa ai mare grija de parul tau.sa folosesti balsam, produse pentru parul vopsit, ulei de par...totusi nu-l incarca prea mult si nu-l vopsi foarte des. Eu nu regret ca l-am vopsit... am avut grija de el si e decat putin tocat la varfuri (pentru ca nu l-am mai tuns demult). Totusi, depinde de fiecare persoana si de par. Mananca sanatos ca sa ai un par puternic
.
Bafta:*