| alinbip a întrebat:

Buna seara,
Am tot citit pe bloguri de moda, noutati, ce mai poarta vedetele, ce mai e la moda in lume si tot citind m-am tot lovit de titluri precum garderoba capsula, voi aveti asa ceva? Va ajuta in vreun fel? Din ghidul acesta m-am inspirat: https://ozu.ro/ghid-garderoba-capsula-2026

3 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Am citit si nici nu am inteles ce este "garderoba capsula".
Dar cand un articol este scris cu litera mare la inceputul fiecarui cuvant, nestapanind limba romana, ma indoiesc serios ca cel ce l-a scris stie ce spune.
Degeaba ai 7 sau 37 de piese daca nu se potrivesc intre ele. Nu te poti imbraca ca o paiata daca vrei sa arati bine.
Si da, sunt cateva piese de baza, obligatorii daca vrei sa arati bine. O fusta sau un pantalon care vin bine, nu care sunt la moda. La fel un sacou si o bluza.
Nu ma imbrac niciodata dupa moda vedetelor. Ma imbrac cu ceea ce imi vine bine si cu care nu ma rusinez sa ies in lume. Nu ma intreba exact ce, pentru ca nu tuturora ni se potrivesc aceleasi haine.

| alinbip explică (pentru Cresta):

Multumesc de parere. Mai asteptam si altele.

| biancaebamat a răspuns:

Eu da, am o garderobă capsulă și sincer mi-a fost și îmi este în continuare de mare ajutor. Am ales câteva piese esențiale, minimaliste și bine croite, iar asta îmi permite să combin ușor hainele între ele și să creez multe ținute fără să simt că „nu am ce purta". Pe lângă faptul că economisesc timp, cumpăr și mult mai atent.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru piese bune și combinații simple, dar elegante, îți recomand să arunci o privire la câteva creatoare de conținut de pe Instagram care au un stil foarte curat și bine construit:

@_katiepeake
@lydiafleurfashion
@alexxcoll

Mie mi-au fost de mare ajutor când am început să îmi formez garderoba capsulă.