| anonima2324 a întrebat:

Bună! Sunt fată și în urmă cu ceva timp a înveput să îmi placă parfumul Jean Paul Gaultier Le Male Elixir și m-am gândit să îl achiziționez. Personal mi se pare că parfumul are note dulci, de-a dreptul unisex, însă vreau să vă cer și parerea voastră. Este potrivit pentru o fată? (sunt super pasionată de parfumuri în general)

Răspuns Câştigător
| 9PM a răspuns:

Este foarte potrivit nu potrivit. Pentru un bărbat nu e potrivit un parfum de femei, pentru femei parfumurile bărbătești mai ales acesta e destul de potrivit. Daca îți place ia-l că, cu aceste parfumuri nu dai gres.
Poți să îmi iei și mie unul daca vrei că nu mă supărhee hee

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru 9PM):

Pentru bărbați recomand cu drag Aqua di Gio (Giorgio Armani), Ice Jimmy Choo, Paul Smith, Ungaro, Drakkar Noir și crème de la crème - Creed.

| 9PM a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

E bun ăla Ice de la Jimmy? Parca sunt ieftine parfumurile de la Jimmy Choo. Ma mir cum de nu ai zis nimic de Tom Ford sau Dior. Și asta ce îl vrea ea e destul de versatil. Eu am o farmacie aproape de mine și au parfumuri la 15 ml si 100 ml parca, ăla la 15 ml costa 25 de lei și miroase incredibil de frumos. Îl copiază pe Dior Sauvage. Verset Island se numește, și sincer nu am văzut un parfum așa șmecher ca ăla nici în Sephora la 1500 de lei. Deci cu 15 lei îți cumperi un parfum ce atragi numai complemente

E foarte bun cel de la Jimmy Choo. Te complimentează oricine și rămâne mirosul o zi întreagă. E gama de vreo 250-500 lei (înafara de Creed). Creed folosesc o tonă de vedete de la Hollywood etc și tot nu e o căruță de bani.

In definitiv trebuie sa miroasă bine, sa fie de durată nu neapărat să coste cat un weekend la munte happy

| 9PM a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

O sa mă documentez. happy

7 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu l-am incercat, nu prea mi-a placut linia Le Male. Daca tie iti place, il poti folosi, nu conteaza pentru cine a fost facut.

| Wukong a răspuns:

E destul de bizar ca o femeie sa miroasa a le male elixir dar hei fiecare cu alegerea lui