Daca mai vrei o reteta de inlaturare a cosurilor care poti sa o faci acasa ar fi niste comprese cu ceai de musetel incearca azi si maine iar pana luni posibil sa iti dispara cosurile, dar daca vrei un produs cosmetic ar fi de la garniere roll on pentru cosuri
Incearca doar cu miere naturala..nu te risca cu altele. daca tot vrei sa scapi mai repede. spirt/gheata sau o pastile de aspirina cu putina apa..Nu pune altele. :*
Dau cu spirt pe cos? Funztioneaza? Ai incercat?
Faza cu spirtul.dai cu spirt pe cos?!
Yep..incearca pe o portiune mai ascunsa..ca sa fii sigura ca nu te iriti.Dar de obicei chiar merge si nu sunt probleme..Ai grija ca ustura -.-''
Incearca si cu miere energizanta, poate functioneaza.
Nu stica niciodata sa incerci.
Sunt convinsa ca esti frumoasa si cu cosuri.
O sa incerc in seara asta.
Multumesc... Dar, stii, te enerveaza rau cand le ai rosii.
Stiu,si eu am probleme uneori.
Asta e, astept sa treaca de la sine.
Daca vrei sascapi rapid de cosuri stoarce putina lamaie pe ele si vor disparea sau macar nu vor fi la fel de vizibile.eu am folosit o masca cu miere cu mar si apa e buna dar nu cine stie ce, poti incerca se face acasa repede si simplu. Funda?
De la lamaie m-am iritat pe barbie asa rau, incat nu mai vreau sa aud. Sincer, nu recomand lamaia...
O sa incerc cu compresele. Mersi.
N-ai pentru ce! nu esti singura care trece prin perioada asta
Daca mai vrei o reteta de inlaturare a cosurilor care poti sa o faci acasa ar fi niste comprese cu ceai de musetel incearca azi si maine iar pana luni posibil sa iti dispara cosurile, dar daca vrei un produs cosmetic ar fi de la garniere roll on pentru cosuri