anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Acum ceva timp am citit pe internet un articol in care se spunea ca daca pui miere pe cosuri si o lasi sa actioneze peste noapte ti se duc si a doua zi nu le mai ai. O fata spunea ca a functionat. As vrea sa incerc si eu, dar am miere energizanta. Credeti ca ar functiona si cu miere energizanta? Raspuns cat mai repede va rog. Am niste cosuri si pana luni vreau sa scap de ele. Mersi!

Răspuns Câştigător
| sweetgirl68 a răspuns:

Daca mai vrei o reteta de inlaturare a cosurilor care poti sa o faci acasa ar fi niste comprese cu ceai de musetel incearca azi si maine iar pana luni posibil sa iti dispara cosurile, dar daca vrei un produs cosmetic ar fi de la garniere roll on pentru cosuri

12 răspunsuri:
| ValentinnaV a răspuns:

Incearca doar cu miere naturala..nu te risca cu altele. daca tot vrei sa scapi mai repede. spirt/gheata sau o pastile de aspirina cu putina apa..Nu pune altele. :*

| Kate20 a răspuns (pentru ValentinnaV):

Dau cu spirt pe cos? Funztioneaza? Ai incercat?

| CryForYourLove a răspuns (pentru ValentinnaV):

Faza cu spirtul.dai cu spirt pe cos?!

| ValentinnaV a răspuns (pentru CryForYourLove):

Yep..incearca pe o portiune mai ascunsa..ca sa fii sigura ca nu te iriti.Dar de obicei chiar merge si nu sunt probleme..Ai grija ca ustura -.-''

| LeeMinHo00 a răspuns:

Incearca si cu miere energizanta, poate functioneaza.
Nu stica niciodata sa incerci.happy
Sunt convinsa ca esti frumoasa si cu cosuri.

| Kate20 a răspuns (pentru LeeMinHo00):

O sa incerc in seara asta.

| anonim_4396 explică (pentru LeeMinHo00):

Multumesc... Dar, stii, te enerveaza rau cand le ai rosii.

| LeeMinHo00 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu,si eu am probleme uneori.
Asta e, astept sa treaca de la sine.

| sweetgirl68 a răspuns:

Daca vrei sascapi rapid de cosuri stoarce putina lamaie pe ele si vor disparea sau macar nu vor fi la fel de vizibile.eu am folosit o masca cu miere cu mar si apa e buna dar nu cine stie ce, poti incerca se face acasa repede si simplu. Funda?

| Kate20 a răspuns (pentru sweetgirl68):

De la lamaie m-am iritat pe barbie asa rau, incat nu mai vreau sa aud. Sincer, nu recomand lamaia...

| anonim_4396 explică (pentru sweetgirl68):

O sa incerc cu compresele. Mersi.

| sweetgirl68 a răspuns (pentru anonim_4396):

N-ai pentru ce! nu esti singura care trece prin perioada astabig grin

| sweetgirl68 a răspuns (pentru Kate20):

Daca mai vrei o reteta de inlaturare a cosurilor care poti sa o faci acasa ar fi niste comprese cu ceai de musetel incearca azi si maine iar pana luni posibil sa iti dispara cosurile, dar daca vrei un produs cosmetic ar fi de la garniere roll on pentru cosuri