Depinde si de felul parului tau si de forma fetei. sunt mai multe chesti la care trebuie sa te gandesti inainte pentru a avea ceva anume nu orice  . Ti-as recomnada ceva simplu dar cu stil. Intindeti parul cu placa iar in fata ai putea sa iti faci niste bucle
. Ti-as recomnada ceva simplu dar cu stil. Intindeti parul cu placa iar in fata ai putea sa iti faci niste bucle  . Iau un machiaj discret ar completa tinuta si restul
. Iau un machiaj discret ar completa tinuta si restul  . Multa bafta
. Multa bafta 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Buna eu mi-as face parul intins cu placa daca nu, incretit depinde si de par..sau mi-as face un coc, prins in coada cu ceva cordeluta etc.:d succes! funda?
 eu mi-as face parul intins cu placa daca nu, incretit depinde si de par..sau mi-as face un coc, prins in coada cu ceva cordeluta etc.:d succes! funda?

Depinde.
Daca ai parul lung poți încerca sa ți-l ondulezi; în general buclele dau o nota de eleganta sau de asemenea, poți încerca sa iți prinzi parul într-un coc. Iar dacă ai parul scurt, îl poți aranja foarte drăguț, oricum!  

Creasta pe mijloc si pe margine chel,  bineinteles culoarea verde ( mentionez ca ai spus sfarsitul anului... trebuie sa petrecem nu?)    ))))
))))

anonim_4396 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: