Cea mai proasta idee pe care am auzit-o: daca te epilezi va creste mai mult
.
Ma epilez de un an intreg cu ceara ...si n-am patit nimic. Chiar daca, creste si nu am timp sa ma epilez creste la fel ca inainte, nu mai mult, nu mai putin.
Am o prietena care s-a epliat o singura data...si i-a crescut cam la fel ca si inainte.
Daca ai nevoie si crezi ca se vede urat, te poti epila, daca nu... lasa asa cum e.
Iti va creste la fel a doua oara si a treia oara, la fel si in continuare. Abia dupa o perioada indelungata de timp parul o sa inceapa sa ti se rareasca (in cazul epilarii cu ceara sau cu epilatorul). Radacina parului produce par in numar limitat, de obicei de 7, 8 ori. Iar acest lucru este valabil numai dupa ce firul de par este extras din radacina, de aceea parul ti se rareste numai dupa ce te epilezi pe o perioada destul de lunga cu ceara sau cu epilatorul.
Daca esi la o varsta frageda(sub 18 ani), in niciun caz sa nu te epilezi pentru ca va creste mai repede si mai des! Sora mea s-a epilat si din luna in luna parul creste de 3 ori mai repede decat podoaba capilara! Te previn daca vrei sa iti fie bine! Nuuu teee epilaaaaaaaa!
Deci ceara este cea mai buna metoda de epilare. Pe mine ma epileaza mama de vreo 2 ani si vreau sa spun ca acum nu`mi mai creste atat de mult doar un pic in timp iti v-a creste mult mai greu dar la inceput iti v-a creste normal sper ca te-am ajutat funda?