Bună.
Înainte de fondul de ten, aplică o bază de machiaj și folosește un fond de ten în funcție de tenul tău.
Pa, pa.
Buna!
Inainte de a aplica fond de ten foloseste o baza de machiaj apoi intaine fondul de ten, daca nici asa nu se intinde amesteca-l cu putina crema de fata.
In primul rand uite cum se aplica CORECT fondul de ten
http://www.youtube.com/watch?v=qyB7omPkWe0
In al doilea rand, pudreaza-ti fata dupa ce iti dai cu fond de ten pentru un aspect matifiat.
Mi so intamplat si mie. dati cu ceva font de ten lichid si mult, ca asta tare ti se vede oribil.
Dacă se vede tare înseamnă că nu e culoarea potrivită, trebuie să alegi o nuanţă mai deschisă şi nu se va mai observa.
Dacă vrei un ten mai închis îţi recomand un fond de ten mai închis şi unul mai deschis ( să nu fie diferenţă mare între ele ) după care le amesteci.
Pentru aplicarea fondului de ten corectă este bine să foloseşti pensule pentru fond de ten, e cel mai bine aşa.
Daca nu poti sa renunti la el asta e...dar poate e prea inchis fondu de ten si prea gros...ca sa-l faci mai subtire amesteca-l cu o crema dar nu crema de lovituri..crema din aia care inmoaie
Buna! Eu zic sa renunti la fondul de ten este toxic (asa zic eu) si alege o crema buna pentru a da o culoare mai sanatoasa pielii. Fi cat mai naturala![]()
Succes! ![]()