| danida a întrebat:

:*..Help me.straight face..cand ma dau cu fond de ten se vede oribil..il intind bine.dar degeaba..am incercat mai multe.sad.dar..nah... ce ar trebui sa fac?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de fondul de ten, aplică o bază de machiaj și folosește un fond de ten în funcție de tenul tău.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Inainte de a aplica fond de ten foloseste o baza de machiaj apoi intaine fondul de ten, daca nici asa nu se intinde amesteca-l cu putina crema de fata.

| Bondarel99 a răspuns:

In primul rand uite cum se aplica CORECT fondul de ten
http://www.youtube.com/watch?v=qyB7omPkWe0
In al doilea rand, pudreaza-ti fata dupa ce iti dai cu fond de ten pentru un aspect matifiat.

| FlippyFlippy a răspuns:

Mi so intamplat si mie. dati cu ceva font de ten lichid si mult, ca asta tare ti se vede oribil.winking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fond de ten folosesti? Unele se usuca prea repede si au nevoie de o aplicare cu un burete umezit, altele au textura cremoasa/groasa si cer o blenduire mai intensa sau o baza de machiaj ( sephora 50 lei ).

| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Cu peria de sarma dati pe fatalaughing

| PISIPISI14 a răspuns:

: 0

| RoxMuffins a răspuns:

Dacă se vede tare înseamnă că nu e culoarea potrivită, trebuie să alegi o nuanţă mai deschisă şi nu se va mai observa.
Dacă vrei un ten mai închis îţi recomand un fond de ten mai închis şi unul mai deschis ( să nu fie diferenţă mare între ele ) după care le amesteci.
Pentru aplicarea fondului de ten corectă este bine să foloseşti pensule pentru fond de ten, e cel mai bine aşa.

| Hope1089 a răspuns:

Daca nu poti sa renunti la el asta e...dar poate e prea inchis fondu de ten si prea gros...ca sa-l faci mai subtire amesteca-l cu o crema dar nu crema de lovituri..crema din aia care inmoaie

| BubblesHere a răspuns:

Buna! Eu zic sa renunti la fondul de ten este toxic (asa zic eu) si alege o crema buna pentru a da o culoare mai sanatoasa pielii. Fi cat mai naturalawinking
Succes! kiss