Buna! Eu mi-am cumparat ceva foarte asemanator din Deichmann si au costat 99lei. Poti incerca acolo. Bafta!
Nu prea ai cum sa gasesti usor. Poti incerca in Suceava sau Iasi, la mall-uri. Dar pe durata toamna- iarna.
Poti gasi in magazinele: Bershka, Pull & Bear, Stradivarius ori Zara. Dar rar, si cu foarte mare noroc ai putea gasi sub 100 de lei. ![]()
Eu am mai vazut in genul, pe la Stradivariu, cam cu 129 lei dar un pic mai scurti si pe maro.
Bafta!
Inca o intrebare...care imi freaca gandul acum
. Astia pot sa ii port si in perioada toamna-iarna(prin octombrie cam ase) si perioada iarna-primavara?
Nu sunt chiar la fel dar is frumosi dar nu este magazin de unde sa iei da ca vrei trebuie sa iei de pe net. Uite si-teulhttp://www.bonprixro.eu/ro/Moda-pentru-femei/cizme/cat1.10.956.html.
Desigur. Asemenea cizme au fost concpute pentru frig (toamna- iarna) dar pentru dorinta de a fi la moda, lumea le porta tot anul, indiferent de sezon.
Mi'am luat identici la numai 60 ron
daca esti din Pitesti, ti'as putea spune magazinul.
Daca am o pereche de bocanci ca ai ei nu inseamna ca ascult toate derivatele
Lol, dar nu m-am referit la bocăncei.Mă refeream în general. În fineee.
In general ce te'a facut pe tine in stare sa comentezi ca nu ascult rock /black metal, etc
?
Ce sa nu inteleg
? Habar nu ai ce tastezi. Aceasta discutie este inutila
1-Nu eu nu ştiu ce tastez, ci tu. Am spus eu ceva cum că nu asculţi rock, metal, etc. Răspuns: Nu, eu doar te-am întrebat dacă asculţi. 2- Dacă nu înţelegi nici aici ce am spus, atunci, te roaga toată civilizaţia să citeşti şi tu o carte, că nu pică rău.