Costa destul de mult... doar daca e un model care nu iese din trend in uramtorii 2-3 ani. www.rochiirochitesifustite.ro - poate gasesti ceva pe placul tau, preturi intre 100 lei-500 lei, chiar daca o stramtezi/scurtezi nu ajungi la 700 lei!
Costa destul de mult... doar daca e un model care nu iese din trend in uramtorii 2-3 ani. www.rochiirochitesifustite.ro - poate gasesti ceva pe placul tau, preturi intre 100 lei-500 lei, chiar daca o stramtezi/scurtezi nu ajungi la 700 lei!
Buna! Si eu sunt clasa a8a si de abia astept banchetul! Dpa parerea mea nu iti ia rochia pentru ca :
1.Este destul de scumpa...
2.Mai bine te duci la croitoreasa si iti faci una pe placul tau!
3. Poate o sa fie singura data cand o sa o porti!
Sfatul meu este sa te duci si sa iti faci una pe placul tau si sigur te-ar costa mult mai putin! gandeste-te ca nu e numai rochia de cumparat ci si pantofii accesoriile + par machiaj. Sper ca ti-am fost de ajutor! Numai bine!
De ce nu imprumuti de la cineva sau sa inchiriezi...parca e o suma prea mare totusi...
Pai eu as spune ca nu, dar cumpar-o daca mai ai unde sa o porti dupa aceea. Oricum, pana cand o sa te duci la majorate o sa cresti, deci de aia zic ca nu. :d
Nu merita sa dai atatia bani pe o "bucata" de material care probabil o vei purta doar o singura data in viata.
Eu zic ca nu merita...700 de lei este cam mult.Chiar nu merita. poti gasi si alte rochii de buna calitate si care sa coste mai putin
. In locul tau nu as lua-o pentru ca ar fi o risipa de bani...cu bani acestia ai putea sa iti iei mai multe lucruri chiar folositoare, sau chiar sa mergi intr-un weekend la munte cu prietenii
sper ca ti-am fost de ajutor si daca iti place rasp meu da fundita pls