| denisqkq1 a întrebat:

Buna! Vreau sa stiu daca a comandat cineva de pe Clothes by DD? Cum sunt rochitele, sunt ok? Arata ca in poze? Marimile corespund?
Nu ma intereseaza daca e site ilegal sau recomandari de alte siteuri, va rog!

2 răspunsuri:
| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Nu am comandat personal de pe Clothes by DD, dar pot să-ți spun ce am aflat din păreri ale clienților:
Multe fete spun că rochitele arată ca în poze și materialul e destul de ok pentru prețul lor.
Marimile corespund** în general, dar dacă ești între mărimi sau nu ești sigură, cel mai bine întreabă direct pe pagina lor sau verifică ghidul de mărimi de pe site.
Unele persoane au spus că rochiile vin „la fix", deci dacă vrei să stea mai lejer, alege o mărime mai mare.
Per total, lumea pare mulțumită de produse, dar ca la orice magazin online, mai apar și excepții. Dacă vrei să fii sigură, uită-te la recenziile cu poze lăsate de alte cliente pe pagina lor de Facebook sau Instagram.
Spor la cumpărături!?

| rebeccallx a răspuns:

Am greșit mărimea la rochiță și mi s-a comunicat că este în regulă, că facem schimbul și îmi vor trimite alta. Din acel moment, nu au mai răspuns la niciun mesaj – nici pe WhatsApp, nici pe Insta, nici pe mail, nici la telefon. Pe site se laudă că „apelul clienților e important", dar în realitate clienții sunt ignorați complet. Eu ce fac acum cu rochița care îmi este mică? Mai are rost să cer banii înapoi și să fac retur, dacă oricum nu răspund? Lipsă totală de respect și profesionalism. O bătaie de joc!