Nu am folosit malai, ci tarate, mi-am facut un gomaj si chiar se cunoaste. poti incerca si tu.Bafta!
"Malaiul poate fi combinat cu succes cu mai multe produse, in functie de tipul de ten pe care il ai. Pentru ten gras sau mixt, combina malaiul cu tarate de grau si maseaza-ti tenul. Astfel, porii se vor dilata si vei reusi sa elimini impuritatile. Aplica apoi o crema speciala pentru ten gras. Aceasta se va absorbi mai usor si efectele sale vor fi mai eficiente.
Pentru tenul uscat, amesteca malaiul cu smantana pana obtii o pasta consistenta. Tenul tau va fi mai luminos si vei elimina pielea uscata. Acest amestec poate fi aplicat si pe restul corpului. De altfel, aceasta combinatie este benefica pentru tratamentul celulitei." Ceea ce am scris este un extras dintr-un articol mai mare, al carui link ti-l trimit:
http://www.idieta.ro/......acasa.html
Nu vreau informatii de pe google, ca le pot cauta si singur
ursulika, am citit pe un site despre un amestec de ceai de musetel cu tarate, poate imi poti da mai multe informatii cum se prepara/aplica mc
Eu amestec tărâţe de grâu cu mălai, cam 1/2 cană, opărite cu nişte ceai de muşeţel, le las să se răcească (în felul ăsta mălaiul se umflă şi e mai puţin abraziv) şi frec uşor pielea feţei (curăţată bine înainte), chiar şi a corpului-dar atunci e nevoie de o cantitate mai mare. După aceea folosesc o mască astringentă şi o cremă. O dată la 2 săptămâni, după baie, când porii sunt deschişi, e un gomaj eficient, îndepărtează celulele moarte, chiar şi punctele negre, faţa îmi radiază după aceea.
Am uitat să-ţi spun că nu se foloseşte dacă ai coşuri pe faţă, rişti să le infectezi
Eu nu stiam de malai dar iti zic reteta mea. ia un grapefruit stoarcel de zeama si date cu ea pe fata o sa scapi si de puncte negre si o sa ai si o fata catifelata. sper ca ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă: