A doua
poate noi fi eu cea mai mare experta in chestii de astea, dar in general pantofii par ceva mai eleganti si seriosi, astfel cred ca cu prima care e atat d,, vesela'' si,, copilaroasa"nu se va privi foarte bine. prima ar fi draguta cu o pereche simpla-simpla de balerini albi (sau ce culoare crezi tu ca s-ar potrivi)
bafta
xoxo
Buna!
Pai, negrul merge cam cu orice culoare, deci nu cred ca are importanta pe care o porti. Oricum, cred ca as opta catre a 2-a, totusi.
O zi buna!
Sincera sa fiu, nu prea merge nici o rochie,. pentru ca pantofii sunt negrii iar rochiile albe cu imprimeuri florale, daca ai avea pantofi albi ar merge cu ambele rochii, iar daca ai avea o rochie alba simpla fara imprimeuri ar merge cu pantofii negrii si cu cateva accesorii negre de asemenea
@ LxOxVxE, culoarea pantofilor nu se asorteaza niciodata cu cea a hainei in sensul de a purta aceeasi culoare si la pantof si la tinuta, e o conceptie gresita pe care o au doar romancele. Tot ceea ce conteaza e ca pantoful sa fie neutru la o tinuta colorata, sau la o tinuta neutra pantoful sa fie colorat. (sau ambele parti neutre)
Eu cred ca prima vine mai bine pentru ca are mai putine imprimeuri. Acum depinde care iti place si tie mai mult. fundita?
hdsa87sdvd întreabă:
RoseOfTheFire întreabă: