Nivea, e cea mai buna crema. sau vezi undeva in ceva farmaci care fac produse pe baza de plante mai ales pentru pistrui si eu am pe spate si nu prea port decolteuri.Nu ma deranjeaza poate de erau pe fata da. incearca ceva tip fond de ten ce le poate ascunde sa nu iti iasa asa in evidenta. te pup.
Nu iti inteleg intrebarea la ce se refera un tip de crema pentru piele de fata de corp? eu cred totusi ca ar fi bine sa incerci din gama nivea sint cele mai utile si vezio rezultatele la deja o saptamana. parerea mea eu le folosesc de zi si de noapte tipulnivea soft cu efect de revigorare cu ulei de jojoba si vitamina e. incearca si ai sa vezi cit de catifelata iti va ramine pielea succes
Pt fata, pete, pistrui
Iti multumesc pentru funda cred ca problema sa reyolvat daca mai nevoie de un sfat sau ajutor si alta data te pup.
Nivea, e cea mai buna crema. sau vezi undeva in ceva farmaci care fac produse pe baza de plante mai ales pentru pistrui si eu am pe spate si nu prea port decolteuri.Nu ma deranjeaza poate de erau pe fata da. incearca ceva tip fond de ten ce le poate ascunde sa nu iti iasa asa in evidenta. te pup.