| dedfgv a întrebat:

Cat dureaza rezultatul epilari cu crema?

16 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

O saptamana sau doua. Depinde de marca. Si la fiecare persoana e diferit. Nu la toata lumea dureaza la fel. Funda? Te rog. Mersi

| RoxxuInna a răspuns:

Nici o zi

| Crissy9Sweet a răspuns:

Cam o zi,doua, trei, dar epilatul cu crema nu este foarte eficient.

| cristinna23 a răspuns:

Depinde de crema, daca e buna dureaza mai mult, daca nu e buna dureaza putin

| BoOoMbOnik a răspuns:

O saptamana, doua. Depinde de marca si de fiecare persoana. Nu dureaza la toata lumea la fel. Funda? Te rog. Mersi

| MenInShadow a răspuns:

Mai bine lasa tu crema, si foloseste altceva. Crema aia, pe la 25-28 de ani iti face pielea varza... o sa fie prea tare, si o sa arate si foarte urat. Asa ca mai bine foloseste vreun aparat special tp epilare, sau poti cu scoci, desii doar putin happy

| PinkDea a răspuns:

Eu nu m-am epilat cu crema dar am auzit de la o prietena ca ea se epila cam o data la o saptamana sau o data la 5 zile (cu crema )

| sasljllaf a răspuns:

2-3 sapt.Am citit pe internet ca in a doua saptamana se vad doar cateva firisoare.Numai bine!

| MoatZa a răspuns:

Depinde
daca e crema pentru pielea sensibila.lasi vreo 5 minute
daca e pentru epilare rapida.lasi vreo 2-4minutehappy
Sper ca te-am ajutat:d

| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Dureaza cam vreo 3 saptamani.Depinde si de pielea ta.
Pa, pa!

| Pixel2009 a răspuns:

Depinde foarte mult de crema, eu am folosit din Romania una de la farmec parca si m`a tinut o saptamana... Unele prietene folosesc tot din Romania si la ele dureaza 2-3 saptamani. Eu folosesc una din Franta si 1 luna nu am nicio grija. Pot sa ma epilez si o data la 6 saptamani, ceilalti nu observa dar nu imi place mie happy

| OrangeJuice a răspuns:

3-4 zile.Nu e foarte diferita fata de lama.Mai bine incearca epilator sau ceara.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Pai la mine 2 zilelaughing, mai bine epileaza-te cu aparatul sau cu ceara!
doare prima oara putin apoi nu mai ai nimic!

| Summerrr_8539 a răspuns:

Ba da, e diferita fata de lama. Lama ti`l indeseste si ingroseste, crema nu. Am folosit si eu, dar nu e atat de stralucita. Sfatu` meu e sa te faci cu ceara sau cu epilatoru`. E mai eficient si ai pielea mai catifelata love struck Succes! kiss

| Summerrr_8539 a răspuns:

Ingroasa ** scuzee rolling on the floor)

| MoatZa a răspuns:

Aaaaaaaa
scuze
nu am inteles intrebarea
credeam ca.ai zis ca cat trebuie sa lasi. pana sa o dai deopartehappy