O saptamana sau doua. Depinde de marca. Si la fiecare persoana e diferit. Nu la toata lumea dureaza la fel. Funda? Te rog. Mersi
Depinde de crema, daca e buna dureaza mai mult, daca nu e buna dureaza putin
O saptamana, doua. Depinde de marca si de fiecare persoana. Nu dureaza la toata lumea la fel. Funda? Te rog. Mersi
Mai bine lasa tu crema, si foloseste altceva. Crema aia, pe la 25-28 de ani iti face pielea varza... o sa fie prea tare, si o sa arate si foarte urat. Asa ca mai bine foloseste vreun aparat special tp epilare, sau poti cu scoci, desii doar putin
Eu nu m-am epilat cu crema dar am auzit de la o prietena ca ea se epila cam o data la o saptamana sau o data la 5 zile (cu crema )
2-3 sapt.Am citit pe internet ca in a doua saptamana se vad doar cateva firisoare.Numai bine!
Depinde
daca e crema pentru pielea sensibila.lasi vreo 5 minute
daca e pentru epilare rapida.lasi vreo 2-4minute![]()
Sper ca te-am ajutat:d
Depinde foarte mult de crema, eu am folosit din Romania una de la farmec parca si m`a tinut o saptamana... Unele prietene folosesc tot din Romania si la ele dureaza 2-3 saptamani. Eu folosesc una din Franta si 1 luna nu am nicio grija. Pot sa ma epilez si o data la 6 saptamani, ceilalti nu observa dar nu imi place mie
3-4 zile.Nu e foarte diferita fata de lama.Mai bine incearca epilator sau ceara.
Pai la mine 2 zile
, mai bine epileaza-te cu aparatul sau cu ceara!
doare prima oara putin apoi nu mai ai nimic!
Ba da, e diferita fata de lama. Lama ti`l indeseste si ingroseste, crema nu. Am folosit si eu, dar nu e atat de stralucita. Sfatu` meu e sa te faci cu ceara sau cu epilatoru`. E mai eficient si ai pielea mai catifelata
Succes!
Aaaaaaaa
scuze
nu am inteles intrebarea
credeam ca.ai zis ca cat trebuie sa lasi. pana sa o dai deoparte![]()