| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

Gen de muzica? Serios? Cne ti-o spus porcaria asta?! scrie pe net draga mea cuvintele astea,, Emo Girls,, sau,, Emo Boys,, si pe urma sa vezi care are un iq minuscul si daca nu stii raspunsul este TU. Se vede ca esti blonda. Ms ca mi-ai stricat noaptea de revelion ca amu is cu draci din cauza ta. Vezi, la noapte o sa ma vezi in cosmarurile tale.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Ce tare mi-a placut faza cu blonda laughing

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Merci b-) (aceastapropozitieestepentruminunatulnostrurobotelcarenumalasasapunmajuscule )

| callie2 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

rolling on the floor))
orice om cu putine cunostinte in materie de u.c. stie ca original emo e un gen de muzica. ce a degenerat de la muzica asta e alta poveste. si despre ceea ce vb tu cu "stilul emo" si "emo girls", se numeste de fapt SCENE. k?

Draga mea blonda, nu te crede mai desteapta daca nu stii nimic despre cei care sunt emo ca mine, hai taci din gura si joc de glezne

Ca sa nu mai zic ca nu sunt blondalaughing dar na, prejudecatile astea ce fac din om.

rolling on the floor)))) doamne esti prea amuzanta. ceea ce esti tu se numeste poser si attention seeker. :*

Vezi cum se inchide o gura ( cum ti-am inchiso eu pe a ta ) a da si asta mi-a venit amu,, Esti Proasta De Dai Pe Afara rolling on the floor ◕‿◕

Pe romana te rog rolling on the floor si daca ii de bine imi retrag cuvintele ( la Pastile Caiilor )

Cum mi-ai inchis tu gura?:)) doamne sincer tu esti penibila, demna de mila. mi-e mila de tineretul de azi. uite, sincerrrrrrrrrr: http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

Draga mea, sa nu-ti fie mila fiindca eu nu is ca tine, sa stau la marginea drumului si sa zic,, Imi dati un banutz,, + eu vorbeam de stilul emo nu de muzica emo ( vrei si sa iti silabisesc? ) sincer mie tree sa imi fie mila de tine

| anonim_4396 a răspuns (pentru callie2):

Deci, draga mea, sa presupunem ca tu asculti muzica rock, si poate mai si canti, atunci cum Doamne iarta-ma te vor numai oamenii, desigur ca rockerita, chiar e atit de greu, si in plus fata te-a intrebat ce au oamenii cu stilul lor.
Un an nou cu si mai multa prostie.

rolling on the floor mama ce insulte pe tine, SUPER cei emo ca tine. *stilul emo=stil scene, asta e termenul corect. Si uite, ca sa iti raspund la intrebarea originala, cei ca tine sunt motivul pentru care unii oameni au ceva cu "emo kids".

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Merci draga ca ma susti ◕‿◕

Daca tot zici ca nu esti blonda atunci du-te sa te tunzi. Stii cum? La 0

Deja fundul meu te invidiazawinking nu pot face fata la atat de multa prostie, un an nou placut :*

Niciodata nu am sustinut pe nimeni, doar spun ceea ce cred si trebuie. Fata asta o ia razna de tot. Scuze ca spun asta dar nu ma pot abtine.

Imi pare rau da uh semeni perfect cu fosta bunica rolling on the floor Aprop. deja ti-am gasit salon unde sa te tunzi la 0 :->aaa si imi pare rau da fundul meu a inceput sa te invidieze, si inca primul :->

No draga, nu mai spui nimic smug?! ti-am inchis gura asa de repede sau te-ai pus la somnik rolling on the floor

| Biscuiti a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Nu vreau sa ma bag in discutia asta a voastra asa de ""placuta si interesanta" dar sa stii ca @catalin11 are dreptate. emo este un stil de muzica iar cei care asculta aceasta muzica se pot numi ori scene queens/ kings. sau scene kids. si mai multe. La multi ani cu sanatatewinking

| TarjaTurunen explică (pentru Biscuiti):

Veziți de biscuitii tai, uite mai scriu odata,, Oameni buni, ce aveti cu stilul emo?,, pentru dumnezeu, eu vorbesc de stil nu de muzica in puii mei.

| Biscuiti a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Da mai stiu asta. am inteles. dar cand catalin11 ti-a spus ca emo e de fapt un stil de muzica i-ai spus ca nu are dreptate si asa mai departe.iar eu am venit doar "sa-l sustin." in fine nu ma bag. nu vreau cearta de anul nou laughing :p

| AnnAnne a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Mai usor cu criticile...nu cunosti pe nimeni de pe site, toti suntem straini si majoritatea chiar incearca sa ajute.NU am nimic cu tine, dar serios acum, mai las-o cu defensivitatea asta.happy
Take care!

| stefy2123 a răspuns (pentru callie2):

Ce dusa esti

Tuu, mi-ai intrat in cont, si ti-ai pus ranspunsul tau sa fie castigator. Du-te ****

Ce-ai fatorolling on the floor))))) crezi ca nu am alta treaba decat sa sparg conturi pe TPU lol. ia si calmeaza-te.

Da altcineva cine sa fi fost >? x(

Eu nu mai continui discutia, esti de groaza, sincer. nu ai ce face.

| smilexD93 a răspuns (pentru callie2):

Ai un iq mai mic decat ea. A intrebat "Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?!" scrie clar, se refera la stil nu la muzica.

| MetallZuZ a răspuns (pentru callie2):

Guraaa! stii ceva, te-n mortii mati ca nu esti blonda doar la par ci si la creier, pfoaaiii voi pitipoancele va credeti asa inteligente, dar sunteti iste curve de 2 bani! -.- dac nu stii nu comentastraight facewinking emo nu devii, te nasti si emo nu-i un "gen de muzica" cum crede mintea ta blonava, e un still, sau mai bine zis un comportament pe care putini stiu sa-l aprecieze. happy

| Eudaimonia a răspuns (pentru callie2):

Nu stiam ca emo e doar un gem de muzica intelogento, e si un stil de viata, adica, muzica se cheama emocore, daca vrei sa spui ceva mai inainte documenteza si apoi fa pe cineva inteligent...

155 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Cred ca pentru. tine e potrivit asta: " Voi radeti de mine ca sunt diferit iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel".
Eu nu va cred niste nebuni, am o prietena foarte buna care e stil emo si e o fata extraordinara, desteapta, frumoasa, un om cu care poti vorbii, o prietena adevarata. Adica doar pentru ca ai adoptat stilul emo nu inseamna automat ca o sa incepi in secunda2 sa iti tai venele si ca inebunesti ca prin miracol. Depinde de la persoana la persoana, unii va cred niste ciudati insa eu chiar am cunoscut persoane stil emo foarte de treaba si va consder niste oameni normali, cu sentimente ca toti ceilalti, desigur exista si frustrati care isi taie venele din secunda in secunda, si se comporta ca extraterestrii dar nu e cazul tuturor. Ignora'i pe cei care iti spun ca esti ciudat pentru ca nu e treaba lor ce faci cu viata ta, si daca tu ai ales stilul asta nu inseamna ca esti nebun.

| callie2 a răspuns:

'de unde te-ai luat ca sunt pitipoanca?rolling on the floor nu inteleg de ce va dati toate cu parerea despre mine cand habar nu aveti. doar pentru ca am indraznit sa o corectezlaughing sincerrr

Sincera sa fiu, cam da big grin

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru callie2):

Nu te.am facut pe tine Piti. Doar am dat un exemplu. Si spp nu mai critica oamenii cu un stil diferit de al tau happy Doar pentru ca suntem mai emotivi asta nu inseamna ca ne puteti caracteriza ca fiind : "Sub un IQ Mediu". Nu am vrut sa fiu rea dar m.a deranjat la maxim toata "DISCUTIA" Purtata de voi doua si mai ales jignirile catre persoanele EMO`.

| TarjaTurunen explică (pentru InfiniteInfinity):

Poti sa-mi dai adresa ta de mess?batting eyelashes

| callie2 a răspuns (pentru InfiniteInfinity):

Nu jigneam persoanele "emo" pentru ca am trecut si eu prin perioada astalaughing deci nu criticam oamenii diferiti de mine, nu sunt deloc genul. dar ea habar nu are ce inseamna emo si ce inseamna scene. sau orice altceva din cultura urbana.

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru callie2):

All Right` Incercati sa terminati cu injuriile.
Apropo de faza cu : Nu are habar ce inseamna emo : Ea se referea la STILUL EMO.Nu la Emo - De provenienta. Si intru.n fel ai avut si tu drepate. Da trebuia sa ii explici frumoss.
Ea pusese decat o intrebare si voi ati sarit toate cu injurii.
Deci nu prea ati procedat corect puppy dog eyes`

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Nu sunt împotriva acestui stil.Fiecare cu gusturile lui.
Mă bucur că răspunsul căştigător este de fapt răspunsul cel mai incorect.
De când stilul emo este un gen de muzică?

| Blondda a răspuns:

O sa va treaca si cu stilu emo!:* pana la o varsta toti suferim de emo, dar vei realiza in momentul in care mai multi baieti iti vor spune " esti frumoasa, dar nu esti feminina, te machiezi cu negru, te imbraci in negru, nu-mi place" atunci vei lasa emoneala!

TAKE CARE!

| PredatoR a răspuns:

Diferitilooor... duceti-va si lasati-ne cu hipersensibilitatea voastra ca nu va halesc pe niciunu!

| PredatoR a răspuns:

Diferitilooor... duceti-va si lasati-ne cu hipersensibilitatea voastra ca nu va halesc pe niciunu! sunteti barbati sau femei?

| BOOBZen a răspuns:

Eeehh eu fazele alea cum ca oamenii emo isi tai venele si le plac chestiile moarte nu le credeam! Eu sincer nu am nimic cu persoanele emo, fiecare cu stilul lui...Bai,dar eu ma enervez cand unii colegi (putini dintre ei) imi spun ca sunt emo (hei stai,nu te simti jignit/a). Ceea ce ma enerveaza pe mine este ca ma confunda,eu sunt rockerita, e o diferenta mare intre rocker si emo,si partea care ma enerveaza si mai mult este ca ei habar nu au ce inseamna emo,ei zic lucruri stupide gen : "Emo vine de la Eu Ma Omor" baaii, eu stiu ca emo vine de la emotiv, nu "eu ma omor"! Si cum ai zis si tu,ei zic lucruri gen "Aia emo isi tai venele" Bai, daca iti tai venele, te duci la urgente! Ok, deci eu nu am nimic personal cu oamenii care au stilul emo, eu ma enervez cand vreo 2 colegi spun ca sunt emo, dar ei nu stiu nimic din acel domeniu! Plus, ca eu nu ma comport cum sunt oamenii emo,rockul e un stil absolut diferit! Dar eu zic ca totusi e normal ca unii colegi de ai mei sa zica bazaconii din astea,fiindca nu suntem prea mari, suntem puberi, si unii colegi inca zici ca sunt in a 1 a...Si ei se mai mira de ce aia "mari" rad de ei, ca inca par din aia mici, nu ca niste puberi.

| xClementine a răspuns:

Stiu cum e sa fii judecat pentru ceea ce esti doar din cauza faptului ca esti diferita fata de ceilalti. happy Daca esti multumita de tine, nu te mai uita atat in gura tuturor...Lumea cat traieste are datoria sa critice. Chill. happy

| TarjaTurunen explică (pentru xClementine):

Parca am fi una si aceias persoana, gandim la fel. Dar uh ce esti? Emo, Kawaii, Gyaru, Punk sau Gothic?

| xClementine a răspuns:

Nu prea ma incadrez in niciun stil de acolo... happy Ascult rock. Si adesea sunt criticata datorita hainelor pe care le port. oh go on

Nu-i baga in seama :->. fi si uh mai diferita. mie asta imi place la partea ca is emo ca is cea mai diferita din toata comuna rolling on the floor.

| xClementine a răspuns:

Stiu cum e. smug No ai id de mess ceva? :} Daca da da un mesaj cu el. happy Iti mai povestesc... tongue

Din cauza ca statul de junior nu imi permite asta ( doamne da sa-l trasneasca un fulger ) adresa mea de mess ii ursulet. dulce, call me rolling on the floor wait... nu ai nr. meu de tel rolling on the floor daca il vrei si pe ala, adauga-ma la mess

| AnneBre a răspuns:

Ce scris de piţipoancă ai. -___-''

| AnneBre a răspuns:

Să ne facem de râs? Hăh.laughing Noi suntem la T/A din septembrie la T/A. Crezi că ne facem de râs?

| TarjaTurunen explică (pentru AnneBre):

Atunci plecati de la B/F.

| MrsPink a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Sau pleaca tu de pe TPU! O idee mai bunawinkingManelistobig grin

| TarjaTurunen explică (pentru MrsPink):

Nu ma fa manelista daca nu stii nimic despre mine. Uite ca is buna si te las pe tine prima sa pleci de pe TPU si hai lasa-ma.

| AnneBre a răspuns:

Ce deşteptăciune eşti. :]
Nu am spus că am ceva cu stilul emo, toţi au dreptul să fie cum vor, dar mi se pare patetic faptul că o spuneţi de atâtea ori.
Şi ai grijă la limbaj dragă, nu ai citit regulamentul?

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru AnneBre):

Ăăă, vorbesc cum vreau.
Ai tu grijă cum vorbeşti că eu mă enervez usorbatting eyelashes!
Patetică esti tu că repeţi tot ce spune MyObsession. Si apropo. nu am repetat de multe ori că sunt emo. Am spus doar să lăsaţi EMO în pace :*.

| MyObsession a răspuns (pentru InfiniteInfinity):

Noi îi lăsăm în pace, dar când îi vedem cu scrisul ăsta ne băgăm să facem mişto^. Apropo, de la ce vine 'i se apleacă? Tu eşti conştientă că toate injuriile care mi-au fost adresate i-am dus admnilui şi i-a dat advertismen lui Yuki? Uite dovadă:)
http://i.imgur.com/vw9Lt.png
Vrei şi tu? Cu cea mai mare plăcere.

| TarjaTurunen explică (pentru MyObsession):

Te dai mare ca m-ai raportat, imi chiloti de pe mine de frica laughing ( da-da ) si ce injuraturi ti-am zis? esti constienta ca tree sa porti ochelarii, nu? big grin

Si inca ceva, in regulament nu scrie ca nu putem sa ne dam mare si nu ma dadeam mare fiindca eu doar spuneam, daca nu iti convine, mutate draga, cine te opreste, da pe mine de pe site-ul asta nu ma iei.

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru MyObsession):

Crezi că imi e greu să îmi fac alt cont dacă o să fiu suspendată happy?! Eu zic să tineti miştocărelile pentru voi. Şi sa ne lăsati in pacebatting eyelashes.
Atât am avut de zis.
P.S. : An Nou Fericit*!

Vezi ca is 2 vs 1 (fiind eu cu pink contra tine ) renunta ca si eu o sa pot sa-ti iau contul cumva big grin

| AlleyChann a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Penibila pu.lii mele, te caci atâta pe tine cu emokinderii tăi.

| MyObsession a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Eu nu mă cobor la mintea ta.

| TarjaTurunen explică:

Hai oameni buni, mai spuneti si voi ceva. Pe cand credeam ca mi-am gasit ocupatie in seara de revelion rolling on the floor

| TarjaTurunen explică:

Aprop. Eu Vorbesc In Numele Tuturor celor care sunt Emo

| DarkFromGrave a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Si eu am facut referire la modul general, dar am folosti persoana 2, dat fiind faptul ca vroiam sa-ti explic TIE. ^-^

| TarjaTurunen explică:

Sunt mandra de tine :* rolling on the floor

| fuzzy6 a răspuns:

Tu, fata draga, nu esti emo. esti o copchila de 12 ani, ah, scuza-ma, 13 peste cateva zile, care a vazut si ea 2 poze cu emo, si "vai draga, ce cool arata, hai sa-mi fac si eu o poza de sus, cu bretonelu' peste ochi". inainte sa te faci de cacao pe niste site-uri pe net, invata macar sa scrii corect. du-te la scoala si vezi-ti de carte si dupa da-te emo si neinteleasa.

raspunsul la intrebarea ta s-a gasit undeva prin comentariile anterioare. nu emo cei adevarati sunt problema, pustanii wannabe ca tine sunt cei cu care are lumea probleme. (mda, m-am repetat. sue me)

| youandmeislove a răspuns:

Stilul emo eun stil tare! cel putin asa consider eu...mie imi place.si pana la urma fiecare cu gusturile sale...deci RESPECT pentru orice fel de stil

| BeibbG a răspuns:

@YukiYoko esti tare! laughing)) :*. [ exact ca si lui @ rêves mi-a placut faza cu "blonda" ] laughing)

| TarjaTurunen explică (pentru BeibbG):

Imi iubesc fanii rolling on the floor Glm, mersi totusi :->

| BeibbG a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Cu placere! laughing)

| MyObsession a răspuns:

Normal,suntem useri vechi de la Trivia Amuzante şi facem mişto de voi.

| MyObsession a răspuns:

Bătea soarele deşteapto.

| DarkFromGrave a răspuns:

Draga mea Emo e un gen de muzica la fel cum e si rockul, asta e deja logic. La fel cum eu ma numesc rockerita fiindca ascult rock tu numesti emo fiindca asculti trupe care canta genul emo. Da, daca cauti emo pe net iti va si stilul, insa daca cauti cu atentie, sau macar cu un minim de atentie vei observa ca este un gen de muzica. ^-^
Cat despre intrebarea ta. Oameni considera ciudat ceea ce nu cunosc, sau ceea ce e diferit. Si mie mi se spune ca sunt ciudata pentru faptul ca nu arat ca ceilalti, insa nu incerc sa fac crize pe site-uri, sau de fata cu alti, ci incerc sa explic frumos si pe intelesul persoanei respective. Insa, daca oameni nu vor sa inteleaga atunci nu ai ce face.

Asta-i parerea mea, asa ca te rog nu ma judeca prea aspru. ^-^ Si o sa-ti dau un sfat chiar daca nu are sa-ti prea convina. Inainte sa sari la gatul cuiva si sa-i spui ca nu are dreptate informeazate, e mai bine si pentru tine si pentru cei din jur. ^-^ Si sa stii, felul cum arati nu te face un ciudat ci felul cum te porti.

^-^

| TarjaTurunen explică (pentru DarkFromGrave):

Eu nu faceam crize da asa vorbesc eu si nimeni nu o sa reuseasca sa mi-l schimbe. si in legatura cu ce ai zis pai ai si uh dreptate dar totusi nu stiam ca emo inseamna si un stil de muzica... I don't want to see. Sorry Guys...

| Kazimir a răspuns:

Sunt și emo și îmi tai și venele. Problem?

| AlleyChann a răspuns (pentru Kazimir):

Kazi waiting
Te caftesc.

| Kazimir a răspuns (pentru AlleyChann):

De ce? sad plâng.

| AlleyChann a răspuns (pentru Kazimir):

Nu te mai caftesc puppy dog eyes.

| danimazzz a răspuns:

Orice om are dreptul sasi aleaga ce still vrea.

| TarjaTurunen explică (pentru danimazzz):

Asta ii cat se poate de adev. dar ma enerveaza ca multi ma cred ca is o ciudata, ca ma tai la vene ( daca ma taiam la vene, deja eram acolo sus cu ingerasii )

Mai degraba cred ca erai colo jos cu dracii...

| Roxana110824 a răspuns:

Sincer nu am nimic cu emo, chiar imi plac. Aveti suflet si sunteti oameni normali ca orce om, numai ca aveti un strop de,, diferit'' sau cum sa spun ceva propriu. Iubiti singuratatea si aveti un univers al vostru, dar 2 feluri de emo: 1. care se imbraca in negru si totusi comunica si cu alti copii care nu sunt emo adica in sinea lor ei cred ca sunt emo dar in realitate nu sunt si 2 care sincer se taie cu lama chestii din astea urate. Da chiar tu te tai cu lama? daca da spune frate ce simti? Ce e asa de interesant in a te taia cu lama? eu asta nu inteleg.atat am avut de spushappy nu te supara daca te-am jignit. Funda?

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

YukiYoko,daca te enerveaza asa de tare, de ce i-ai dat funda?

| TarjaTurunen explică (pentru GagicaCuPrajiturele):

Nu eu, fiindca cineva mi-a spart parola, si nu stiu cine

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Asadar, NIMENI nu e perfect. Draga mea, daca tu simti ca asta e stilul care ti se poriveste ar rebui ca astia sa taca, toti! Si nu, emo nu e un gen de muzica, ci "Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. " si "Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.

Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere." Pffff. Good Luck. Bai, tu te crezi singura blonda din lume inteligenta, stii ceva?! Ia nu te mai da mare. Ssst, gurita!

| Alexyu a răspuns:

1. Emo nu este un gen muzical.
2. Emo sunt niste persoane care au suferit de o depresie. Si din aceasta cauza sunt mai diferiti de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii faza cu omul se uita la paiul din ochiul vecinului si nu la barna din ochiul lui?
Asta o sa o vezi tot timpul. Atit timp cat esti o persoana cu respect fata de altii, cat timp nu ai facut crime in numele nu stiu cui, nu e nici o problema sa fii diferit, oricum oamenii sunt niste plagiatori, se copie si vor ca si altii sa fie ca si ei.
Nu am nimic cu nimeni, si nimeni nu are dreptul sa te judece, caci el va fi judecat de Cel Mare(Dumnezeu).
Fii tu insuti, nu mai da atentie nimanui, ai facut o alegere, titi apartine, tu vei avea de suferit sau castigat de pe urma a ceea ce ai ales.
Un an nou fericit happy