| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

155 răspunsuri:
| danimazzz a răspuns:

Orice om are dreptul sasi aleaga ce still vrea.

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

Gen de muzica? Serios? Cne ti-o spus porcaria asta?! scrie pe net draga mea cuvintele astea,, Emo Girls,, sau,, Emo Boys,, si pe urma sa vezi care are un iq minuscul si daca nu stii raspunsul este TU. Se vede ca esti blonda. Ms ca mi-ai stricat noaptea de revelion ca amu is cu draci din cauza ta. Vezi, la noapte o sa ma vezi in cosmarurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii faza cu omul se uita la paiul din ochiul vecinului si nu la barna din ochiul lui?
Asta o sa o vezi tot timpul. Atit timp cat esti o persoana cu respect fata de altii, cat timp nu ai facut crime in numele nu stiu cui, nu e nici o problema sa fii diferit, oricum oamenii sunt niste plagiatori, se copie si vor ca si altii sa fie ca si ei.
Nu am nimic cu nimeni, si nimeni nu are dreptul sa te judece, caci el va fi judecat de Cel Mare(Dumnezeu).
Fii tu insuti, nu mai da atentie nimanui, ai facut o alegere, titi apartine, tu vei avea de suferit sau castigat de pe urma a ceea ce ai ales.
Un an nou fericit happy

| TarjaTurunen explică (pentru danimazzz):

Asta ii cat se poate de adev. dar ma enerveaza ca multi ma cred ca is o ciudata, ca ma tai la vene ( daca ma taiam la vene, deja eram acolo sus cu ingerasii )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Ce tare mi-a placut faza cu blonda laughing

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Merci b-) (aceastapropozitieestepentruminunatulnostrurobotelcarenumalasasapunmajuscule )

| callie2 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

rolling on the floor))
orice om cu putine cunostinte in materie de u.c. stie ca original emo e un gen de muzica. ce a degenerat de la muzica asta e alta poveste. si despre ceea ce vb tu cu "stilul emo" si "emo girls", se numeste de fapt SCENE. k?

Draga mea blonda, nu te crede mai desteapta daca nu stii nimic despre cei care sunt emo ca mine, hai taci din gura si joc de glezne

Ca sa nu mai zic ca nu sunt blondalaughing dar na, prejudecatile astea ce fac din om.

rolling on the floor)))) doamne esti prea amuzanta. ceea ce esti tu se numeste poser si attention seeker. :*

Vezi cum se inchide o gura ( cum ti-am inchiso eu pe a ta ) a da si asta mi-a venit amu,, Esti Proasta De Dai Pe Afara rolling on the floor ◕‿◕

| Alexyu a răspuns:

1. Emo nu este un gen muzical.
2. Emo sunt niste persoane care au suferit de o depresie. Si din aceasta cauza sunt mai diferiti de noi.

Pe romana te rog rolling on the floor si daca ii de bine imi retrag cuvintele ( la Pastile Caiilor )

Cum mi-ai inchis tu gura?:)) doamne sincer tu esti penibila, demna de mila. mi-e mila de tineretul de azi. uite, sincerrrrrrrrrr: http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

Draga mea, sa nu-ti fie mila fiindca eu nu is ca tine, sa stau la marginea drumului si sa zic,, Imi dati un banutz,, + eu vorbeam de stilul emo nu de muzica emo ( vrei si sa iti silabisesc? ) sincer mie tree sa imi fie mila de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru callie2):

Deci, draga mea, sa presupunem ca tu asculti muzica rock, si poate mai si canti, atunci cum Doamne iarta-ma te vor numai oamenii, desigur ca rockerita, chiar e atit de greu, si in plus fata te-a intrebat ce au oamenii cu stilul lor.
Un an nou cu si mai multa prostie.

rolling on the floor mama ce insulte pe tine, SUPER cei emo ca tine. *stilul emo=stil scene, asta e termenul corect. Si uite, ca sa iti raspund la intrebarea originala, cei ca tine sunt motivul pentru care unii oameni au ceva cu "emo kids".

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Merci draga ca ma susti ◕‿◕

Daca tot zici ca nu esti blonda atunci du-te sa te tunzi. Stii cum? La 0

Deja fundul meu te invidiazawinking nu pot face fata la atat de multa prostie, un an nou placut :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Niciodata nu am sustinut pe nimeni, doar spun ceea ce cred si trebuie. Fata asta o ia razna de tot. Scuze ca spun asta dar nu ma pot abtine.

| BeibbG a răspuns:

@YukiYoko esti tare! laughing)) :*. [ exact ca si lui @ rêves mi-a placut faza cu "blonda" ] laughing)

| xClementine a răspuns:

Stiu cum e sa fii judecat pentru ceea ce esti doar din cauza faptului ca esti diferita fata de ceilalti. happy Daca esti multumita de tine, nu te mai uita atat in gura tuturor...Lumea cat traieste are datoria sa critice. Chill. happy

Imi pare rau da uh semeni perfect cu fosta bunica rolling on the floor Aprop. deja ti-am gasit salon unde sa te tunzi la 0 :->aaa si imi pare rau da fundul meu a inceput sa te invidieze, si inca primul :->

| TarjaTurunen explică (pentru xClementine):

Parca am fi una si aceias persoana, gandim la fel. Dar uh ce esti? Emo, Kawaii, Gyaru, Punk sau Gothic?

| TarjaTurunen explică (pentru BeibbG):

Imi iubesc fanii rolling on the floor Glm, mersi totusi :->

| BeibbG a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Cu placere! laughing)

| TarjaTurunen explică:

Hai oameni buni, mai spuneti si voi ceva. Pe cand credeam ca mi-am gasit ocupatie in seara de revelion rolling on the floor

| xClementine a răspuns:

Nu prea ma incadrez in niciun stil de acolo... happy Ascult rock. Si adesea sunt criticata datorita hainelor pe care le port. oh go on

| TarjaTurunen explică (pentru xClementine):

Nu-i baga in seama :->. fi si uh mai diferita. mie asta imi place la partea ca is emo ca is cea mai diferita din toata comuna rolling on the floor.