Colegamea se taie, alte motive sa va cred dusi cu sorcova chiar daca nu este iarna imi mai trebuie?
Lolz, da chiar ai o colega dusa cu sorcova.
Eh ce sa zic, ma mandresc cu ea
.
Am inceput sa detest emolarii pentru ca la mine in cartier s-a format un fel de secta emo si m-am saturat de ei.
Se aduna cate 20 de insi si incep sa se smiorcaie si sa bea.Cel mai naspa e ca cel putin un sfert dintre ei sunt la mine la scoala.Doua fete sunt chiar si cu mine in clasa. Sunt penibile. Chiulesc de la ore sa mearga in cimitir si se taie pe maini prin baie ![]()
. Femeile de servici s-au obisnuit deja sa curete sangele de pe acolo. SUNT DUSE CU VACA! Si majoritatea copilelor nu au mai mult de 13 maxim 14 ani. Una dintre ele fura compase sa-si intepe venele
era de doua ori sa fie exmatriculata pana acum.Si pentru ce?
Eu da, chiar va cred dusi cu sorcova.
Draga mea, ciupestete si trezeste-te din somn. Iti dai seama ca daca so taiat la vene deja era cu ingerasi acolo sus si dusa cu sorcova esti uh, nu uita eu ii apar pe toti cei care sunt emo ca mine asa ca fa un bine omeniri si du-te si dormi.
"se taie pe maini prin baie" - nu am zis ca isi taie venele
isi "deseneaza" tot felul de rahatenii pe maini. Indiferent ca le ei tu sau nu apararea tot sunt niste oameni de nimic.
E cam penibil faptul că spui de 50 de ori că eşti emo. Ok, am înţeles că eşti, dar nu trebuie să o spui de 100 de ori. Şi nu, nu cred că cei emo sunt duşi cu pluta, ci chiar îmi place stilul ăsta. Oricum, eu nu l-aş adopta pentru că nu sunt genul care să se îmbrace doar în negru, sunt mai copilăroasă.
Faptul că eşti emo nu înseamnă că în secunda doi îţi tai venele, dar unii oameni nu înţeleg asta.
Poate esti uh penibila, ca o data ai scris 50 si pe urma 100
hai lasa-ma
Ştiu ce am scris şi cum am scris, dar asta nu dovedeşte că eu sunt penibilă. Mi se pare că tu eşti aia pentru că repeţi acelaşi lucru de prea multe ori şi critici pe toată lumea.
Ciuda?! :d Poate imi place si nu te intere pe tine ce scriu. Sa stii ca nu esti singura care poate sa dea stupid
Si,, Marile Sperante,, mai lasa si uh vorbitu asta, ca vorbesti ca fosta-mi bunica... poate esti re-ncarnarea ei
Nu. De ce mi-ar fi ciudă? De o fată de 10 ani care spune că e emo? -_-
Bitch, please. Şi stupid să ştii că nu am dat.
Nu am 10 ani, am 12 si pe 20 ianuarie fac 13 si hai sa terminam cu cearta asta, fiindca nu imi place
Ăm,mare emoistă ce eşti,Anne are dreptate.Ce,vrei să te dai mare că eşti emo? Credemă că asta nu e de dat mare,asta e de pupat în cur.În plus,ea nu te-a jignit, ce penibilă e injurie? Mai bine taci decât să critici lumea, faci emo de râs.
Dacă nu îţi place atunci de ce te legi de toată lumea pentru că îşi dă cu părerea?
Really?! :O amu toti o copiati
Hai du-te si dormi fiindca eu am dormit destul pan la 12
atat timp ca nu esti tu emo, nu fac pe nimeni de ras.
Fiindca nu te intere, poate imi place, poate nu si cum am zis, nu te intereseaza
Am 15 muc, dacă erai emo nu comentai, stăteai în banca ta.Nu criticai, nu aveai nume de kawaii, nu făceai poze pentru avatar penibile.
Nu te intereseaza ce poza am eu, bine? mie imi place si pentru mine nu conteza pararea unei fete care sa da mare ca are 15 ani
si mie imi place numele asta, fiindca imi place japonia si uite ceva in japoneza,, O shiri watashi ni kisu,,, acum ciocu mic si joc de glezne
Şi de ce se presupune că eşti emo? -_- Pentru că eşti brunetă?
Come on!
Ăm,te dai mare că ştii japoneză? Te rog Yuki,faci de ruşine România.
Ciocu mic şi joc de glezne e luată de pe net, dragă. Fail emoisto, fail.
Bă YukiCaca sau cum te mai cheamă, orice până să ajungi să spui ''ciocu mic''. Unde pisicii mei te trezeşti aici, mă? La tine la şatră? Dacă te mănâncă între bucuţe du-te şi te scarpină şi taci!
Get a fucked life
Aşa,înjură
La fel ca alu bunata
Ia id meu si vorbim, ca emo este alt ceva, pustea_a@yahoo.com, sa vezi ca emo la fel ca tine sunt doar sensibili, cei care taie sunt falsi.
Buna! Am 15 ani si parca m-am nascut emo ![]()
Nu stiu nimic despre acest curent sau despre muzica, dar sunt o persoana care a trecut prin diverse experiente depresive ![]()
Am vazut oameni emo, pe net, in realitate si am ascultat si niste melodii gen Emo!
In prezent am trecut peste toate aceste experiente si mi-am revenit oarecum, totusi daca mi s-ar mai intampla asa ceva vreodata cred ca as muri ![]()
Vreau sa am siguranta ca pot sa ma "refugiez" in acest curent si sa caut persoane decente, intelegatoare si nu "smecherasi" de care am avut parte toata viata ![]()
Acum, revenind la prima parte, pot spune doar ca am aliura si competenta perfecta pentru a deveni un emo! ![]()
Nu stiu...sunt confuz
Nu vreau sa par nestiutor sau fraier
Voi ce spuneti? Merita?
Inainte sa judegi invata totusi sa scrii corect
Si daca totusi unora le place stilul Emo care ar fi problema ta? Si...da emo e un stil de muzica... Cum s-a spus si inainte daca asculti rock esti rocker.Incetati sa criticati lumea yukiyoko sigur nu esti perfecta si sigur nimeni nu e asa ca terminati
Stiu ca nimeni nu este perfect.
Ea te face manelistă deşi nu te cunoaste, iar tu ne faci piţipoance deşi nu ne cunoşti. Ce drept ai tu?
Ce am zis si ce drept sa am?
Mă, MrsPink a spus că eşti manelistă, iar tu i-ai răspuns că nu are nici un drept să te facă manelistă pentru că nu te cunoaşte. Dar tu de ce ne-ai făcut pe mine şi MyObsession piţipoance, dacă nu ne cunoşti?
Am scris asta prima data da amu l-am schimbat
sa iti arat ca nu mai am nimic cu voi, numa cu MyObsession
Buna sti "YukiYoko" astia care rad de faptul ca esti emo sunt invidiosi si incearca se te descurajeze si stii vorba aia "Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi toti ca sunteti la fel " ![]()
Ehe. Uite pe cineva mai inteligent`. So True`!
Handicapato emo sunt prosti de put saraci de ei am daca vad un emo asi rade de el asa cum fac cu toti oameni rad de ei si de tine
Da pai dupa parerea mea tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Stiu ca de multe ori suntem influentati de prejudecati si putini sunt aia care au curajul sa spuna raspicat cum vor sa fie. Nu sunt emo, nu am nimic cu acest stil. Nu are rost sa va certati aici pe TPU. Am postat si eu cateva intrebari si decat sa-mi raspunda la intrebari unii au preferat sa imi critice felul in care am gresit[gresisem la un cuv.] sau ce incerc sa aflu. Deci scumpo, nu te lasa influentata de prejudecati, fii tu insati:*
Emo este acel om care vrea sa fie in trend cu revistele de pe piata si incepe sa para ca este intr-o depresie (in cazurile extreme) si incepe sa se imbrace in negru cu rosu sau cu ros, sa isi vopseasca parul in negru si sa-l tunda cum vede prin reviste, sa faca poze in care sa nu se vada fata si isi arata keceapul pe maini si tot in cazurile extreme sa se taie pe la maini, sa se drogheze, sa aiba tentative de sinucidere si alte chesti ca sa atraga atentia. Si eu am avut o perioada destul de mica, cand ma dadeam drept emo si ma imbracam in negru si se intreba mama de ce ma imbrac de parca m-as duce la mort dar mi-am dat seama ca vroiam doar sa atrag atentia. Si prietenii mi-au spus ca ma schimbasem si am incetat sa ma dau in spectacol...eu asa cred despre cei ''emo''. sper cu nu am jignit pe nimeni
N am nimic cu emo sunt tot oameni tot copii ca si mine si nu i discriminez chiar imi plac. e adevarat ca unii exagereaza k se taie si ajung chiar sa se omoare dar cred ca o fac pentru ca au o anume suferinta ceea ce se "trateaza" exista familie, prieteni, consilieri psiho. in cel mai rau caz ...totusi cred ca au suflet bun si sunt sensibili mie una imi plac
eu sunt metalista intr o clasa de manelisti care ma fac in toate felurile plus un cioroi rau care tot timpu se ia de mine dar nu mi pasa pentru ca imi plk cum sunt si cum ma imbrac si muzica pe care o ascult si nu trebuie sa ma schimb pentru nimeni cine imi este prieten ma va iubi asa cum sunt ...deci pentru toti emo: FUCK THIS PEOPLE! BE YOURSELVES!
Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroși pretinși "cunoscători" citează scena D.C. hardcore/punk - și mai specific formația Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formații.
Luati lamuritiva si nu va mai certati :: La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo. Într-un interviu, chiar Guy Picciotto, întrebat fiind cum se simte precum "creatorului genului de muzică emo", a răspuns: "Nu recunosc această atribuție. Întotdeauna am crezut că este cel mai retardat termen inventat. Știu că toate trupele urăsc să fie astfel etichetate. Se simt ofensați. Dar sincer, consider că toate trupele din care am făcut parte au fost punk-rock. Pentru mine nu are absolut niciun sens." "Se îmbracă exclusiv în negru, refuză orice urmă de drăgălășenie, sunt teribiliști și le place să-și picteze unghiile în negru" - așa ar descrie una dintre sutele de definiții din The Urban Dictionary noțiunea de Emo Kid.
La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo.
Tu ai spus ca ai auzit
) tu doar faci asta pentru ca e la moda
)
mai taie din ele dale dracul
)))
Mie imi place stilul emo este adevarat nu pot sa zic ca sunt o persoana emo sau stiu si eu. Dar imi place si nu am nimica cu ei si chiar cunosc si sunt chiar mai ok decat alti.
Mie chiar imi place sill-ul Emo... Si pana la urma persoanele care sunt Emo sunt si ele tot oameni...
Eu unul n-am nimic cu stilul Emo, nu cred ca e ridicol si nici normal.☻
Sa stiti nu am nimic cu voi!♥Asta e parea mea
... Sincer nu eu sincer nu va cred asa adica imi place stilul emo si la aspect si la stare da nu prea ii de mine ca eus mereu vesel ...adica nu pot sa spun ca voi sunteti "dusi" fiecare om e diferit in felul lui ^^ deci nu am nici o problema cu genul emo chiar ma inteleg bine cu persoanele emo^^ deci asta e parerea mea ^^
Bai sa fii emo adica sa fii sensibil si in partea ta de viata atata toott si eu sunt emo dar nu prea ma tai q lama si sunt prietena q toootii si ma comport chiar normal ![]()
dar asa e frumos sa fii in viata mea
Scuze ca te intreb dar n-am inteles tu esti emo sau ai parere proasta despre ei
Eu din contra nu snunt emo dar ador acest stil si nu critic persoanele care sunt din partea mea repect mie nu mi se pare ciudatsi cum spun altii
(L)
Sincer postez acest raspuns doar ca sa va fac in ciuda.Da voua alora care nu va mai suportati
fiecare are dreptu sa aiba ce stil vrea, fiecare face CE VREA si acum putin imi pasa daca o sa imi criticati raspunsul si da sunt emo, oricum nu ma doare de comentariul tau.