| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

62 răspunsuri:
| User12345 a răspuns:

Postez raspunsul asta doar ca sa te enervez.Da pe tine ala care nu te mai suporti: o sa ma injuri dupa ce citesti asta,oricum nu imi pasa,da nu ai altceva de facut decat sa critici stilul altora da te-ai uitat vreodata in oglinda? Logic ca nu, daca te-ai fi uitat numai erai acum aici citindu-mi "penibilul" comentariu, asa ca vezi-ti de treaba ta si daca nu ai altceva de facut da-ti si doua palme apoi da-ti foc.
Semnat:emo kid

| TarjaTurunen explică (pentru User12345):

Chiar esti emo? :O da-mi adresa ta de messwinking fiindca imi pari interesant big grin kiss daca nu stii cum arat, is cea de la avataru meu big grin

| TarjaTurunen explică (pentru User12345):

Aprop. cati ani ai? smug

| Irinnaa2331 a răspuns:

Mda, anul 2024. Toti sunt trapperi. Cum era mai bine?