| pink13 a întrebat:

Ce inseamna 30-60-90? mersi:*fundita

Răspuns Câştigător
| ElenaMaria003 a răspuns:

E 90-60-90. Si se refera la marimile corpului in centimetri; adica: sanii:90cm, talia:60 cm, fundul:90 cm. Asa arata, se zice, femeia perfecta din punct de vedere fizic.
Sper ca te-am ajutat :*

9 răspunsuri:
| Aleeeeexa a răspuns:

(30-60-90) Intr-un triunghi dreptunghic cateta opusa unghiului de 30 de grade are lungimea egala cu jumatate din ipotenuza!

| fuckThisLife a răspuns:

Unghi de 30 de grade 60 si 90

| Aleeeeexa a răspuns:

Vad ca e la ''beauty and fashion''...ce legatura are? eu ma gandeam la teorema! happy

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Nu te referi la 90-60-90?
Daca da, atunci inseamna dimensiunile "perfecte".Ma rog, mie nu mi se pare.Mai ales ca sunt dimensiunile pentru un model care are 1.80, crede.ma nu prea e corpul perfect, zici ca nu are forme deloc ca alea is slabeeee laughing.

| BBEgirl a răspuns:

Cred ca e 90-60-90hee hee...si inseamna masurile ideale pe care un fotomodel feminin ar trebui sa le aiba.

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Sunt 3 numere, din 30 in 30, ce sa insemne? laughing

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

E o teorema la matematica, Teorema 30'60'90 care spune ca intr-un triunghi drept, cateta opusa unghiului de 30 de grade este jumatate din ipotenuza`!`happy

| MeMeMe97 a răspuns:

Cred ca te referi la 90-60-90! Asta inseamna 90 cm la bust, 600 cm la mijloc si 90 la fese!

| pink13 explică:

Da,ma refeream la masurile de fotomodellaughingdin curiozitatebatting eyelashesmersi la totihappy

Întrebări similare