| KameliaU a întrebat:

Ceau TPU. Am 14 ani,vreau sa par mai dura,ma intelegeti laughing Incerc sa fac schimbari la vestimentatie, ar trebui si alta frezura? >: Stiu si putin box tailandez (muay thai). Pareri, var rog? Fara caterinca si ironie!

4 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Dă la ouă și fugi.

| UngUrU777 a răspuns:

Pai dc sa pari dura!? Sa rada lumea de tine ca esti baietoaica, stai fetito cuminte nu te strica! Ai 14 ani bucurate lasate schimbata doar de timp!

| sophieLY a răspuns:

Salut!
Si eu am vrut sa fac o schimbare de look, de comportament mai demult, dar m-am razgandit. Motivul? E cam costisitor sa faci o schimbare radicala la tine in dulap, nu crezi? In plus, de multe ori, aparentele inseala.
Sunt sigura ca asta e doar un impuls al adolescentei, stai linistita, ca o sa iti treaca. Ti-o spun pentru ca si eu am trecut prin asta, dar mi-am revenit, ma simt mult mai bine acum in pielea mea; mai demult cautam pe net tot felul de site-uri gen: ce se poarta sezonul asta, dar mi-am dat seama ca degeaba caut tendinte daca nu am ce imi trebuie prin dulap si mi-e lene sa merg la cumparaturi.
Sfatul meu: daca vrei sa fii mai dura, tine cel mai mult de felul in care te comporti cu oamenii. Dar ai grija ca s-ar putea sa fii data la o parte.

| horeabazatu2012 a răspuns:

Pai incearca sa fii putin mai serioasa dar orice ai face nu fii tupeista asta uraste oricine.P.S. Crek ca sfatu lui Diabla ii cel mai tare laughing