anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că e periculoasa dieta cu apa și lămâie pe stomacul gol și nu numai? Adică lămâia face rău? Scuzati-ma daca m-am exprimat greșit.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Lamaia nu face rau.
Cura de slabire cu apa sau limonada (apa+lamaie) este cea mai eficienta dimineata, pe nemancate. Se bea 1, 5-2 litrii (in functie de greutate), dupa care se poate manca orice. Cura se face timp de 2 saptamani, urmat de o saptamana pauza (dietetica). La un ciclu scade stabil greutatea cu 2-3kg. Se poate repeta de cate ori este necesar, pana la atingerea greutatii tinta.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E o tampenie sa faci asa ceva crezand ca slabesti

| Emokid9 a răspuns (pentru RAY):

Deci pe majoritatea paginilor de slabit, diete etc am văzut că cea mai populară dieta e cea cu lamaie

| 3948698 a răspuns:

Da desigur poti sa faci gastrita

| RAY a răspuns (pentru Emokid9):

Te cred, dar nu slabeste e un mit, slabirea se face daca manci mai putin, lamaia nu e rea contine vitamine dar nu ajuta la slabit, metabolismul creste cand faci cardio si culturism impreuna

Eu azi am vazut pe o pagina ca cica laptele face ca metabolismul sa numai arda grasimi, nu baga in seama acele site urii pesudostiintifice

| Emokid9 a răspuns (pentru RAY):

Cardio fac in fiecare zi acum nimeni nu știe incerc sa mananc sănătos și asta ehappy

| Emokid9 a răspuns (pentru Emokid9):

Acuma* scuze

Tu ai impresia ca alimentatia sanatoasa nu ingrasa? fiecare calorie conteaza indiferent de ceea ce manci, daca vrei sa slabesti scrie intr-un jurnal absolut tot ce manci, cardio e 20% iar alimentatia 80%

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt nu este nici o dieta apa cu lamaie, cateva picaturid e zeama naturala de lamaie intr-un pahar cu apa iti vor alcalinizeza corpul, fiind foarte sanatoasa si benefica pentru interg organismul.