Servus @VadTot! Se face un amestec din 3 gălbenuşuri şi ulei de măsline, ca o maioneză (eu adaug şi câteva picături de esenţă de rom pentru că-mi place mirosul). Se aplică pe părul ud, masând pielea capului cu miscări uşoare, circulare. Se clăteşte părul cu apă călduţă (atenţie nu te clăti cu apa prea fierbinte pentru ca oul se va coagula ).
O zi cu zâmbet să ai!
Buna! uite cum fac eu..saptamanal folosesc masca cu galbenus+ulei masline, fac ca o maioneza si adaug si 2-3 picaturi de zeama lamaie, apoi aplic pe lungimea parului, si dupa ce termin, acoper capul cu o folie si stau 3-4 ore, apoi ma spal normal..am parul destul de lun si ma saturasem sa tot arunc cu bani fara nici un efect.
O zi minunata sa ai
Eu nu iti recomand. Am o matusa nebuna care cand se spala foloseste ceai sau oua si are parul varza. In plus, sampoanele nu sunt chimicale, avand in vedere ca se folosesc pe par si ating scalpul. Iti recomand sampoane de la AVON, are si masti, si balsam penttru par. Sunt foarte bune si nu sunt scumpe.
Buna, daca vrei sa te speli pe cap cu ou, se foloseste doar galbenusul( te speli cu el ca si cum ar fi un sampon), iar alt galbenus il folosesti ca pe balsam:* iti mai recomand si sapunul de casa pentru par daca vrei ceva natural, cum si clatirea cu otet:* bafta si o vara de neuitat:*
Buna.
" Deci, ce fel de sampon puteti folosi?
Bicarbonat de sodiu.
Suna aiurea, dar este o alternativa fantastic de sampon si balsam tradiţionale. Am fost spalat parul meu cu bicarbonat de sodiu pentru ultimul an şi absolut place. Spalat parul cu bicarbonat de sodiu este ca si cum dintii curăţate de la dentist. Este simplu, uşor, şi de bună pentru tine."
Ce scrie mai sus este adevarat, poti incerca.
Succes!:*
Funda?!
Buna. Eu mereu dupa ce ma spal pe cap cu sampon, ma spal si cu otet. Este foarte bun pentru par. Pur si simplu dupa ce te-ai spalat pui apa calduta intr-un lighian si in acea apa pui niste otet de mere.
Buna poti sa te speli cu sapun natural facut in casa nu are nicio chimicala in plus nu mai ai matreata de la el deloc.
Iti poti face o masca de par cu ou si alte ingrediente, in functie de tipul de par pe care il ai
Maramara17 întreabă:
anonim_4396 întreabă: