| Mayy a întrebat:

Culoarea tenului meu e foarte deschis, si uneori ma arata palida. Ce ma sfatuiti sa iau pentru a-i da o culoare mai frumoasa si putin "bronzata"
Pentru ca : solarul(e periculos.si am si alunita), fondul de ten mi se pare ca incarca fata,. Iar autobronzantul mi se pare "pierdere de bani ". Altceva? happy

Răspuns Câştigător
| stiiix a răspuns:

Exista si creme pe baza de pigmenti natural. big grin In principat ar trebui sa fii multumita de culoarea pielii tale. Poti sa ti-o avantajezi printr-un make-up adecvat, nu neaparat prin folosirea perlelol, pudrei autobronzante. Degeaba le folosesti daca nu ai o baza cum ar fi fond de ten si restul produselor.

4 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Exista solutii autobronzanta pentru ten speciala, mie nu mi se par pierdere de bani pentru ca isi fac treaba, iar fondul de ten variaza nu sunt toate la fel plus ca daca te dai cu un strat gros e normal sa incarce fata, da-te cu foarte putin, adauga si pudra si putin blush si-atunci e totul perfect; eventual si-un corector.

| AndrogynBeauty a răspuns:

Pudră bronzantă. Dai întâi cu o cremă hidratantă (acum iarna, dacă e frig, evită cremele pe bază de apă, mergi pe cele mai grase, dar sigure) apoi fără fond de ten, direct pudra bronzantă.

| vanny2000 a răspuns:

Perlele bronzante sunt cele mai bune! Le recomand tuturor! Si nu costa mult

| Mayy explică:

Si in plus ma gandesc ca daca te dai cu lotiune.sau crema autobronzanta, si te demachiezi seara.sa zicem. pai atunmci cum arata cand de exemplu la ochi esti mai alba si in rest mai "bronzata"