| zambetcald a întrebat:

Cum ar trebui sa arate o fata pocaita (penticostala)? ma refer la toata tinuta, aspect, etc? simpla, modesta?

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ea ar trebui sa se deosebeasca de celelalte,prin comportamentul ei, prin vorbirea ei, prin faptele ei.Bineinteles ca nu trebuie sa adopte un stil vestimentar extravagant.Sa se imbrace in limita decentei.Nu baticul face diferenta.

| candydream a răspuns:

Pai fetele penticostale pe care le cunosc am observat ca poarta in mare chestii normale adica:jeans,bluze,tricouri, camasi si am observat ca poarte des fuste care sunt putin deasupa genunchilor si de asemenea foarte des bentite(batic poarta doar femeile nu fetele). Insa nu poarta bluze decoltate, tricouri cu spatele gol sa fuste prea scurte.

| mona a răspuns:

Eu cred ca o fata pe. arata la fel ca o fata normala, singura diferenta care ar putea fi ...ar fi tinuta cat mai simpla

| Pisoiul a răspuns:

Fusta si batic pe cap.Cat mai simplu asa cum a creat-o Dumnezeu.O pocaita(penticostala) nu are voie sa se vopseasca.

| melaniiie a răspuns:

Am doua fete penticostale in clasa si sunt normale. Se imbraca cu jeansi, tricouri, bluze. cu ce ne imbracam si noi. nu se prea machiaza. E ok, nu injura ceea ce mi se pare normal la o fata.

| RzzV a răspuns:

Goala, pentru ca hainele se fac din animale, care is omorate, iar omoratul e un pacat.

| Carton a răspuns:

Uhhh...renunta la farduri si prostii din astea in rest imbraca'te cum vrei. XD