Hm... arata foarte tare (in special ala in ochi) dar. iti afecteaza ochiul si o sa orbesti dar nu prea ar fi indicat. Funda?
Crezi aşa?
Da, caracteru e influentat de cum arati. Daca arati normal o sa fii normala daca arati ca o vedeta o sa ai numai fumuri.
Vedetă? eu să arăt aşa? bă îţi pare, nu mă ştii aşa cum şi eu nu te cunosc.
Of doamne o iei deja personal, am vorbit la general.
şi vrei să spui că dacă am pus întrebarea asta deacum mă comport ca o vedetă?
Oricum mersi că mai învăţat puţină morală :*
Depinde foarte mult de fata ta. daca tu vrei, fa-ti! va fi cam enervant sa-ti tot dai parul din fata cand te apleci sau asa
Vrei sa fii emo ca sa ce? Sa atragi atentie oamenilor sa fii emo nu inseamna nu mai sa ai nu stiu ce frizura, sa fii imbracata nu stiu cum si sa-ti tai venele. Majoritatea persoanelor care sunt emo au avut de suferit destul de mult pentru ca sa devina emo, aia sunt emo adevarati nu pustanii astia(nu o lua personal) care vor sa fie "la moda".
Nu pot să vă spun, e ceva ce e secret... să-mi tai venele? mhmm...păi eu vreau frezură emo, eu pur şi simpu am vrut să ştiu dacă îmi va stăteaa.
Daca vrei sa fi/esti emo fa-ti-o, daca nu, nu.
Mie imi place frizura aceea: cheala pe o parte, si pe cealalta parul mai lung
Cheală...tu măcar ai văzut pe youtube cum îşi fac?
Hmm...mia mai spus cineva de asta, iată de ce am pus întrebarea asta ca să văd părerile voastre şi văd că este unul care mai spune aşa. Ai văzut cumva într-un video sau ţia spus cineva?
De ce? uite înţeleg am fost ca tine, dar pe urmă vei da şi tu această întrebare. :*