| LikeABossBaby a întrebat:

Cum este mai bine sa dorm noaptea cu parul prins (coada, coc sau pleata) sau desfacut? Argumentati va rog raspunsul.Multumesc:*

11 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Ar fii bine sa dormi cu el desprins dar daca te incurca alege o omidita din aceea care nu are elastic si tilprinzi lejer intr-o coada de cal de prin varful capului

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Buna XxPisixX,cel mai bine, dupa pererea mea este sa dormi cu parul prins.Pentru mine cel mai confortabil este sa-l ti intr-o simpla coada de cal.E confortabil, e mult mai confortabil decat cocul sau codita impletita. Dupa o noapte te obisnuiesti sa-l ti prins. NUmai sa ai un elastic care tine bine parul ca daca nu pana dimineata o sa se desprinda

| PinkPanther a răspuns:

Daca ai parul lung coada sau impletit, il descurci mai usor dimineata, dar ai grija sa nu te deranjeze cand dormi deci in nici un caz coc

Răspuns utilizator avertizat
| Dee0tzaA a răspuns:

Cu parul impletit sau coc pentru ca asa nu se roade

| Bogdana91 a răspuns:

Pentru mine cel mai bine e sa dorm cu parul desfacut! De ce? Pentru ca altfel nu ma simt confortabil si nu ma odihnesc cum trebuie. Daca mi-l prind in varful capului, coc, ma doare scalpul capului. Daca il impletesc, dimineata imi va sta cret. Daca il prind in coada de cal, nu pot dormi pe spate.

| Biuka a răspuns:

Pisii. eu am părul lung şi gros.şi totuşi mi-l las desprins deoarece aşa e liber. poate "respira" păruu.acuma. tu faci ce vrei :*

| Lullabies a răspuns:

Inainte sa te culci piaptana-l foarte foarte bine si prinde-l in coc chiar in varful capului ca sa nu te deranjeze. dimineata va fi foarte fin, usor de pieptanat si chiar bine aranjat, iar avantajul e ca nu se toceste, creste mai repede, si nu se ingrasa asa de repede:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desfăcut, fără dubiu. Din două motive.
1. Nu te deranjează la cap elasticul, clama sau obiectul cu care îţi prinzi părul. Pe mine cel puţin mă enervează să stau cu capul peste ceva, e incomod.
2. Nu se încâlceşte, este uşor de pieptănat a doua zi.

| PlasticMoon a răspuns:

E mai bine sa dormi cu el prins. daca dormi pe o parte poti sa'l prinzi in partea cealalta...problema e ca daca dormi cu el desprins o sa ti se ingrase repede si o sa fie foarte incurcat I don't want to see
eu nu suportam sa'mi prind parul in coada dar acum m-am invatatwinking
Bafta!

| SelenaStar a răspuns:

Asi spune desprins, daca dormi cu parul prins cand o sa piepteni te va durea capu.