| Elena1234456 a întrebat:

Cum imi dau seama ce nunanta de fond de ten mi se potriveste? As vrea sa imi comand unul de la Avon. :) am auzit ca sunt destul de bune, dar nu stiu ce nunanta sa imi iau.Am tenul destul de deschis, cam ceva in genul: http://static.cinemarx.ro/......1325_1.jpg :-? Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| camelia1812 a răspuns:

Http://www.unica.ro/......-tine.html

;) sa nu-ti cumperi de la Avon (pentru ca primesti nuanta diferita fata de cea din brosura, o prietena asa a patit)

cel mai bine sa ti cumperi din magazin.

8 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa-ti iei de la Avon, mai bine cumpara de la Astor sau Rimmel nu cred ca sunt mai scumpe, si poti sa si testezi in magazin.

| lilboutique a răspuns:

Nu sunt prea bune cele de la avon:d cel putin mie nu imi plac, se fac naspa pe fata. si bat spre galben laughing Mai bine ia-ti ceva mai bunicel. In legatura cu nuantza. e cam greu sa iti dai seama doar din brosura, cel mai bine e sa il testezi

| candy_2919 a răspuns:

Poti sa te testezi si in magazine
de ex in carrefour
unde sunt de la mai multe marci
eu mereu imi dau cu luciu de buze cand trec pe acolo
si scrie pe ele montre
asa ca:-J

| Ana-Maria94 a răspuns:

I-ati ceva care sa te avantajeze, dar te sfatuiesc sa nu0ti iei de la avon nu sunt nici pe departe cum arata in catalog, ba sunt mai deschise ba mai inchise nu se potriveste cu ce arata acolo.

| Georgianna3723 a răspuns:

Ba sunt chiar foarte bune de la Avon!laughing Eu am doua, plus mama alte doua happy Si sunt foarte bune happy Noua ni s-a potrivit nuanta, dar de exemplu mi s-a intamplat ca un luciu de buze sa nu fie ceea ce mi-am dorit, iar reprezentantul este obligat sa returneze produsul si sa il inlocuiasca cu alta nuanta. In orice caz, ii poti cere reprezentantului mostre de fond de ten, si asa poti merge la sigur. In magazine nu ai cum sa le testezi. Deci e bine ca te gandesti la Avonwinking Succes >big grin

| babygirlmeli a răspuns:

Pai, daca ai ten deschis, iti recomand unul de la avon, fondul de ten calming effects, nuanta ivory sau nude, acelea sunt pentru ten deschis, eu folosesc ivory big grin

| alexaalexandra a răspuns:

Fond dde ten de la avon folosesc si eu tot calmant si folosesc nude. e super:X si eu am tenul foarte deschis la culoare si mi-l mai inchide putin fondul, dar totusi ramane destul de dechis, iti da un aspect frumos+ ca protejeaza tenul

Răspuns utilizator avertizat