| Saya_1767 a întrebat:

Cum pot sa imi ondulez parul(fara permanent, placa, ondulator)in cel mult 2 ore?

14 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Te speli pe par si cu o perie rotunda si cu un feon ti`l intorci si usuci.Inainte sa te dai cu spuma si apoi cu fixativ sa ramana bine fixat si sa ai si volumwinking

| Iasmiine a răspuns:

Te speli pe cap si iti faci multe coditze impletite si seara dormi asa cu ele,

| Anonim134 a răspuns:

Te speli, dai cu spuma, pui bigudiuribig grin

| zalisa a răspuns:

Se poate și cu altceva in afara de permanent, placa sau ondulator?laughing
Dacă da, să-mi spuneți și mie.

| hinaty♫ a răspuns:

Cu bigudiuri, fixativ, uite cum faci:
1. (parul sa fie pieptanat bine)iti dai cu putin apa parul
2. il intinzi bine
3. pui bigudiurile. stii cum se face nu? oricum nu cred ca e posibil sa nu stii cum se incolaceste pe bigudiu.
4. dupa ce ai pus bigudiurile da pe deasupra cu fixativ multisor.
5. da cu feonul (pe cald) timp de 15-20-30 min dar poti si mai mult pe bigudiuri, par.
6. apoi scoate-le incetisor
7. dupa ce le-ai scos arajeaza-l cum doresti cu fixativ

Ori mai simplu cere la coafor sa iti faca asa parul! Fundita te rog!

| canabis_4210 a răspuns:

Pai...

1 ori te speli pe cap, sau pur si simplu il uzi un pic si iti impletesti cateva suvite. le lasi sa se usuce sau le usuci tu, le desfaci si iti dai cu fixativ.

2 daca ai spuma iti iei suvite din par, iti dai cu spuma si iti prinzi parul in pumn.
Prima varianta iese mai bine, adica se vede mai bine! bafta!

| RaLuCa_7165 a răspuns:

FFF simplu iti uzi parul unde vrei sa se onduleze si il rasucesti la spate pana se face el singur coc il prinzi srans cu un mot de par si il lasi 2 ore{Pont:foloseste apa multisoara si daca nu se usuca in doua ore uscal cu feonul daca ai daca nu nu folosi multa apa}

| diana_3226 a răspuns:

Bigudiuriwinking

| AnduhXD a răspuns:

Pai...cu bigudiurile-alta metoda nu mai stiubig grin

| christinawallberg a răspuns:

Intri pe www.valera.ro si alege personal apoi aege model v616. 01 sunt niste bigudiuri care se incalzesc si in 5 minute ai par extrem de ondulat extraordinar de bun

| lilica_9153 a răspuns:

Simplu iei niste ate groase sau carpe taiate pui parul pe ele ca pe bigudiuri dar sa fie parul umed si iti pui ceva in cap sa nu se desfaca...Bafta! sper sa mearga

| mona06 a răspuns:

Acum depinde si de par, eu de obicei cand vreau sa imi ondulez parul ma spal pe cap si imi pun bigudiuri. sper sa te ajut