| Diaaaana a întrebat:

Cum pot sa scap de petele de pe fata?

Răspuns Câştigător
| AneBbi a răspuns:

Pai de obicei petele de pe fata sunt rosii, maronii sau albe, si exista diferiti factori care pot provoca aceasta problema de exemplu expunerea la soare pe o perioada indelungata.Petele de pe fata sunt aparute ca urmare a excesului de melanina. Pentru a scapa de ele ai putea sa iti faci o masca de fata spre exemplu cu un galbenus de ou, o lingurita de ulei de masline, suc te lamaie, cateva picaturi de apa de trandafiri si o lingurita de suc de portocale, dupa aceea amesteci bine si aplici pe fata, si lasi 20 de minute dupa care o indepartezi cu apa. Dar cel mai bine ar fi daca ai folosi crema depigmentanta de la skincode si o crema pentru protectie solara 50 pe care o vei folosi zilnic fie ca este soare afara fie ca ploua.Asta a folosit si o prietena de-a mea si chiar a dat rezultate. Sper ca te'a fost de folos.

8 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Crema cu extract de melc de la Herbagen

| Bondarel99 a răspuns:

Prin exfoliere.

| LollypopMe a răspuns:

Cum sunt petele? Sterge-te cu servetele sau da cu machiaj peste!

Fundita?

| Answer17 a răspuns:

Simplu, se storci si vor iesi.

| Ralucaaa6 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la un medic.
Eu am avut (e doar un exemplu) cosuri pe fata si multi mi-au recomandat multe chestii, dar cel mai bine a fost ca m-am dus la medic, care mi-a scris o reteta si am scapat de ele.
Deci asa iti sugerez si eu, du-te la medic pentru ca el va sti ce sa iti dea, si e ceva sigurwinking
Bafta! kiss

| blue0or0pink a răspuns:

Le tai cu drujbawinking.

| Uka07 a răspuns:

E o crema de la Farmec, pentru pistrui, pete de pe fata si chestii de genul asta. Nu stiu exact, poti cauta la farmacie.

| cristinutza13 a răspuns:

Pai daca vrei sa scapi de niste pete albe sau cam asa nu? aa trebuie sa fierbi o planta este o floare cu frunze crete camasa fierbi planta aia putin o lasi oleaca sa se raceasca si dupa pui pe fata. si fratele meu avea pete pe fata si cum a pus planta aia ia si trecut

Întrebări similare