| Chelsea13 a întrebat:

Cum pot scoate oja de pe haine?
(Dau fundita!).

Răspuns Câştigător
| SuntUnCartof a răspuns:

Speli hainele sau pui pe un tampon cosmetic acetona si dai in zona unde s-a murdarit hainawinking
Sper ca te-am ajutat
O zi buna happy

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă cu diluat sau acetonă.
Pa, pa.

| HabarNuStiu a răspuns:

Acetona sau diluant.

| HabarNuStiu a răspuns:

Diluant sau acetona.

| Dina a răspuns:

Salut,poti incerca cu acetona.

| AliceIDK a răspuns:

Nu prea se poate scoate. Incearca cu acetona rolling on the floor. Daca haina este alba sau deschisa la culoare bag-o in decolorant special pentru haine... Poti sa incerci sa o razui cu unghia sau cu cutitul daca a picat multa. Daca nu se sterge si nu se sterge dai cu oja pe tot tricoul. Si mie mi s-a intamplat la fel si asa am facut! Te las ca e viata in acvariu la tv ( 16 : 04 ) te Pwp kiss

| carminaburana43 a răspuns:

In primul rand, incearca cu acetona dar pe urma tot trebuie sa-l speli.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Acetona daca nu cu gaz insa isi va pierde culoarea sau poti razui cu lama fara sa deteriorezithinking
Pff slabe sanse

| Aida_3174 a răspuns:

Greu
Baga'le la spalat, daca nu, baga'le la congelator si uita'le acolo vreo 2-3 zile, apoi dezgheata'le zi baga'le iar la spalat

| Incarcare a răspuns:

Si eu am aceeasi problema... Am varsat ceva picaturi mai mari pe un tricou gri`!

| Ralucutza a răspuns:

Cu acetona

| venusdoom a răspuns:

Ce ar fi cu apa fierbinte... poate fierbi haina respectiva si o scoti si dai cu unghia peste pata poate se duce ( stiu ca e ciudata ideea stiulaughing )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freci hainele cu acetona da nu 2 minute, ci freci mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu foarfeca.
Eu am un talent superb de a da oja pe prosop, canapea, crede'ma nu a iesit cu acetona. Si acum am camasa preferata patata cu oja, bine ca o port indoita la maneci de fel.

| Andrew1010 a răspuns:

Incearca acetona (pe propria raspundere, ca nu-s eu de vina daca iti gauresti hainele). big grin

| byby600 a răspuns:

Pune putina acetona...big grin

| sandru_ina a răspuns:

Incearca si cu putina benzinca. In functie de culoarea hainelor e posibil sa ramana putin patata de la benzina, insa aceasta pata se duce cu orice detergent impotriva petelor (vanish)/

Întrebări similare