Speli hainele sau pui pe un tampon cosmetic acetona si dai in zona unde s-a murdarit haina![]()
Sper ca te-am ajutat
O zi buna
Nu prea se poate scoate. Incearca cu acetona
. Daca haina este alba sau deschisa la culoare bag-o in decolorant special pentru haine... Poti sa incerci sa o razui cu unghia sau cu cutitul daca a picat multa. Daca nu se sterge si nu se sterge dai cu oja pe tot tricoul. Si mie mi s-a intamplat la fel si asa am facut! Te las ca e viata in acvariu la tv ( 16 : 04 ) te Pwp
In primul rand, incearca cu acetona dar pe urma tot trebuie sa-l speli.
Acetona daca nu cu gaz insa isi va pierde culoarea sau poti razui cu lama fara sa deteriorezi![]()
Pff slabe sanse
Greu
Baga'le la spalat, daca nu, baga'le la congelator si uita'le acolo vreo 2-3 zile, apoi dezgheata'le zi baga'le iar la spalat
Si eu am aceeasi problema... Am varsat ceva picaturi mai mari pe un tricou gri`!
Ce ar fi cu apa fierbinte... poate fierbi haina respectiva si o scoti si dai cu unghia peste pata poate se duce ( stiu ca e ciudata ideea stiu
)
Incearca acetona (pe propria raspundere, ca nu-s eu de vina daca iti gauresti hainele).
Incearca si cu putina benzinca. In functie de culoarea hainelor e posibil sa ramana putin patata de la benzina, insa aceasta pata se duce cu orice detergent impotriva petelor (vanish)/