Inseamna ca NU este din piele naturala, ci din imitatie de piele, sintetica.
Înseamnă că este făcută din material sintetic. Pielea este inscripționată cu 100% Leather și un simbol de piele de animal, de obicei ceva ce seamănă cu pielea de vacă.
Explică cineva pe reddit mai bine: https://www.reddit.com/......_buy_some/
Înseamă că e o înșelare a clienților! Corect este "piele artificială", cunoscută ca "mușama" în limbajul popular românesc.
O piele naturală nu miroase a petrol, e moale la atingere și are "ape", nuanțe de culoare, nu e o culoare uniformă.
Sunt polimeri (derivați din plastic pe înțelesul tuturor). Dacă scrie Genuine Leather si poți să faci și niște teste de tensiune e altceva. Bafta.
Imitatie de piele.
Mama ei de chimie! Ce ai facut in scoala? Poliuretan si poliester, ce iti spune? Sintetic!
Dacă scrie pe etichetă 100% polyurethane la exterior și 100% polyester fiber la interior, asta înseamnă că nu este din piele naturală, ci din piele artificială. Poliuretanul e un material sintetic care imită aspectul pielii, dar nu e piele naturală. Poliesterul e material textil sintetic, folosit ca căptușeală.
Deci geaca e făcută integral din materiale sintetice, nu din piele naturală.
Mda, dar acolo pe Temu nu gaseste nicio geaca facuta din piele reala, toate sunt facute din materiale sintetice
Nu gasesti nicio geaca****
Dar cand pui mana pe ea, este moale, fina
Temu -> lucruri îndoielnic făcute, care nu respectă nici un standard de fabricație și care pot fi nefuncționale din start.
Dar geaca aia mi-a placut si am gasit-o doar intr-un singur loc acolo pe Temu si nu o mai gasesc nicaeri de comandat, tu ce nu intelegi?
Da, exact. Pe site-uri ca Temu aproape toate gecile sunt din materiale sintetice, mai greu să găsești piele naturală…. Dacă vrei neapărat piele adevărată, poți încerca Vinted, acolo poți filtra după preț, stare, culoare și chiar poți găsi piese unice, second-hand sau chiar noi. Sau chiar în magazine second-hand.
Succes!
Abia acum am aflat ca nicio geaca care este acolo nu este din piele, dar geaca asta care este aici chiar este din piele?
Si in titlu zice
https://romyme.com/......d-clothing
Mai omul lui Dumnezo, ai pus o întrebare și ți s-a răspuns. "Cum poți știi dacă o geaca este din piele, dacă scrie 100% polyurethane si 100% polyester fiber". Asta era întrebarea ta. Toți înțelegem, doar tu citești printre rânduri. Nu mă interesează unde ai gasit-o, că e pe Temu sau AliExpress. Cat dai, atât te va tine. O geaca de piele de 800-1000 euro te tine o viață de ex. Ți s-ar răspuns. Sunt polimeri (plastic frate). Te tine cat te tine. Baftă.
Din ce spui, dacă nu scrie nicăieri „real leather" sau „piele naturală" în descrierea articolului, e greu de știut sigur. Prețul nu garantează că e piele reală, mai ales că site-ul nu specifică materialul.
Cel mai sigur e să contactezi serviciul lor prin WhatsApp sau e-mail și să întrebi direct dacă e piele naturală sau PU. Așa primești răspuns clar înainte să cumperi.