| NesquikDuoSpecial a întrebat:

Cum sa transform un ten gras intr-un ten ft. uscat? Nu cu spalatul cu sapun, tarate si pudre matifiante. Daca stiti sa imi radpundeti, bine, daca vreti sa imi reprosati ca imi fac rau, tineti-va tastatura pentru voi! big grin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum. Tine de alimentatie si... de gene. Apropo de pudre, pe tenul gras mai rau fac. Acopera porii, sebumul nu mai iese si, gata acneea.

| LoriLoL a răspuns:

Este imposibil sa faci asta. daca era invers da..se poate.folosind sapun/sau gel de fata necorespunzator tenul devine fie uleios fie uscat.insa si tenul uleios poate sa devina pe unele locuri uscat unde celulele se descuameaza.din cauza produselor prea astringente sau a factorilor atmosferici.

| LoriLoL a răspuns:

Insa fetele cu tenul gras au avantaj ca se rideaza mai tarziu..desi e enervant sebumul.

| xAliya a răspuns:

Sa l transformi peste noapte nu ai cum insa poti diminua secretia de sebum si in acest fel nu va mai fi atat de gras.Mananca fructe si legume si evita prajelile si zaharul(cresc secretia de sebum), nu agresa tenul cu lotiuni tonice cu alcool pentru ca nu va face altceva decat sa fie si mai gras datorita faptului ca se simte agresat, nu folosi creme si unguente grase.Foloseste crema cu textura usoara, pe baza de apa, nicidecum de ulei.Foloseste saptamanal un scrub fie natural, fie din comert insa nu mai des deoarece la fel nu vei face decat sa agravezi situatia.Bea multa apa, ceaiuri.Foloseste servetele absorbante atunci cand simti nevoia.Nu ti spala tenul mai mult de 2 ori pe zi, dimineata si seara si nu folosi decat fond de ten fara ulei(oil free).