Spalatul cu sampon, uscatul cu feonul, vantul, soarele si praful afecteaza parul, pierzandu-si din stralucire. Impachetarile cu ulei confera parului stralucire. Se aplica uleiul fie cu cateva ore inaintea spalarii, fie il lasam pe intreaga durata a noptii, spalandu-l apoi dimineata.
depinde insa si de care ulei folosesti, pentru ce... dar in general asta e modul de aplikre... daca nu sti insa uita. te si pe eticheta(trebuie sa fie mod de folosire)![]()
![]()
bafta
Depinde ce ulei este![]()
sunt unele care se aplica pentru a iti intinde parul, altele tratament pentru stralucire, crestere etc:p
trebuie sa specifici ce fel de ulei este...si asa t vom putea ajuta
Poti sl pui si ininte sa faci baie pe cap dai pe la radacini si stai vreo 2 ore cu el dupa aia te speli normal pe cap sau daca vrei poti s ate dai si dupa ce faci baie dar o s afie unsuros si naspa eu ma dau ininte de baie
Bună.
Citește instrucțiunile de pe spatele produsului.
Unele uleiuri sunt pentru combaterea căderi părului care se aplică înainte de spălare prin masajul scalpului iar altele sunt pentru fortifiere și antirupere sau fire despicate care se aplică după spălare, când părul este aproape uscat și se aplică pe firul de păr spre vârf (se pun 2-3 picături în palmă și se aplică pe păr!).
Pa, pa.
Si eu folosesc ulei de par...eu nu imi dau la radacina pentru ca se ingrasa repede, imi pun un prosop amed, caldut si stau toata noaptea, doar daca e ulei natural de masline... pup
ioanaachim întreabă: