| AndreiPaul040300 a întrebat:

Cum vi se par ochii caprui spre verzi? big grin Asa am culoarea la ochi si nu-mi place.

Răspuns Câştigător
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Si eu am ochii la fel ca tine si eu n-am nimic cu ei le ador, mereu cand ma intalnesc cu cineva nou imi spune ca am ochii frumosi happy. Asa ca nu-ti fa griji ai niste ochi superbi :*

11 răspunsuri:
| Mirunikaa02 a răspuns:

Asa ii am si eu si imi plac
\

| h3r a răspuns:

Drăguță, mai ales dacă e „asortată" cu rimel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Stii ce frumoasa este o combinatie asa de doua culori?
Nici nu-ti dai seama ce frumoasa esti asa.
Iubeste-te asa cum esti.
Te pup!

| Mihail2020 a răspuns:

Asa te nasti cu ei.

| 8mariastar a răspuns:

Nu sunt ok chiar foarte fumosi fara suparare dar aia verzi-caprui spun unii ca seamna cu cacaniu dar nu e adevarat sunt chiar frumosii

| Fayree a răspuns:

~ Nu stiu, n-am vazut niciodata! :*.

| maddy673 a răspuns:

Asa ii am si eu si sunt chiar mandra de ei...e o culoare frumoasa si sti cum se spune"ochii caprui fura inima oricui"... laughing
te puphee hee

| Painkeeper a răspuns:

Si ochii mei sunt la fel, si sincer... ii ador! Toata lumea imi spune: "Ce ochi verzi si frumosi ai, fa!" (BFF-ul meu) laughing
"Ai niste ochi asa frumosi! Ma pierd in ochii tai!"(o vecina mai mare cu un an1winking ) "Ce ochi frumosi ai!"(baiatul de care imi place :X ) etc.

| lifeonlyforlove a răspuns:

Ceva originl. am o prietena are asa ochi )mie imi pare frumos ..ai mei sunt aproape negri...imi place culoarea mea dar sunt cei mai simpli. bucurate happy

| blacktulip16 a răspuns:

Prietenul meu are culoarea ochilor asa si pot sa spun ca are cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut big grin SINCER big grin
P.S. incearca sa apreciezi ce ai! si sa te iubesti asa cum esti!

| IoanaMihaela a răspuns:

Sunt super ok... pe langa banalul caprui simplu!