Da este, eu aveam fata inrosita de la cosuri si piele uscata care dadea aspect de pojghita, si puneam cam o lingurita rasa de bicarbonat cu un pic de miere si o intindeam bine pe fata si frecam acolo unde aveam pielea uscata, apoi o lasam 3-4 minute asa si apoi spalam. si era buna, dar nu puteam face decat de vreo 2 ori pe saptamana cu bicarbonat. E foarte bun de asemenea pentru albirea dintilor eu folosesc.
Problema e ca eu nu am cosuri, am tenul chiar foarte limpede, dar as vrea sa il folosesc in privinta punctelor negre dupa nas, si a celor cojite
Pentru puncte negre (cu ceva din casa) ar fi bine sa stai cu fata in aburi si (cu un prosop pe cap sa nu se imprastie aburii) cam 15 minute daca ai putea, apoi ies daca le strangi ca pe cosuri. asa facea sora-mea si functiona. Eu nu rezist 2 minute la fierbinte
Iti poti face o masca de fata din bicarbonat de sodiu si lapte. Masezi usor tenul cu ea. Ajuta la iritatii, roseata, pete si ilumineaza tenul.
Nu il folosi. Du te la farmacie si cumpara zineryt este bun mie unu mi a functionat, trebuie doar sa il administrezi corect. Se elibereaza fara reteta costa pana in 35 de lei
Pai si bicarbonatul nu este bun?
Nu prea decat sa iti iasa pete de alergie pe fata ca te dai cu tot felul de prosti mai bine lasa te de astea si consulta un dermatolog atunci.
Depinde la ce vrei să îl folosești și în ce combinație. Dacă îl pui cu puțină apă pe coșuri, le usucă sau ajută la asta.
Pai si dau pe toata fata?