Ai putina rabdare, o sa creasca, pune si tu o diadema, sau o simpla mica clama intr-o parte, sau de nu incerca sa-l incretesti vezi si tu cum va iesi.Bafta.
Buna!
De ce nu ti-l prinzi in sus bretonul cu o agrafioara?
Sa stii ca nu doar fetele de clasa a 2 a fac asa...fii si tu la moda.acum asa se poarta la fete chiar si femei
Daca iti prinzi asa bretonul cu o agrafioara cum se poarta acum vei arata beton!
Fii si tu la zii cu toate!
O sa arati superb! Iti spun eu.
Si eu am avut breton si tot asa ma purtam si im placea ff mult!
Ar fi si cazul tau sa faci asa!
Nu uita.se poarta ff mult chiar si la fete si la femei!
Succes! funda?
Ai putea sa'l prinzi intr'o parte cu un cleste mic, ori cu o clama. dar parul tau normal cum e? drept, ondulat, cret? ai putea sa il lasi pur si simplu natural.
Pune clama sus, in varful capului. si seara inainte de culcare da te cu ulei de ricin de la farmacie 4 lei... ajuta la crestere
Daca totusi il vrei drept incearca o crema pentru parul drept.http://www.myvista.ch/......581115.jpg funda :D?
Cand il usuci, usuca-l putin intr-o parte, dar nu il prinde cu agrafe. Poti sa iti faci o gogoasa deasupra capului sau sa ii dai putin volum, desi nu sunt sigura ca iti va sta bine sau ca iti va placea. Daca e destul de lung, il poti impleti si, dupa ce il despletesti, va fi ondulat si va da bine cu restul.Atentie! Nu incerca asta inainte sa iesi in oras sau sa mergi undeva, ca poate nu-ti sta bine. Da-l cu ulei de ricin 45 minute inainte sa te speli pe cap.Am auzit ca ajuta la crestere.In rest, nu am ce sa-ti spun. Sorry pestru asa putine informatii, dar nu mai gasescu altceva. Sper ca te-am ajutat.