◕ Cea normala nu implica efecte, si e facuta in general, de amatori.
◕ Cea profesionala implica, efecte, si multe alte lucruri ca de exemplu, luminozitatea, contrastul, si este facuta de profesionisti, care au in spate multi ani, de experienta.
@cea normala: asta este facuta de toata lumea si poate implica:
-un mobil
-un aparat foto performant sau nu care are efecte el singur.
@ cea profesionala: Asta poate fi facuta si de amatori si de profesionisti. Sa fim sinceri cati dintre voi nu ati modificat o poza in Photoscape? Photoscape este petnru amatori. Photoshop e diferit. Si nu iti trebuie 10 ani ca sa stii sa modifici contrastul si luminozitatea.
hehe
◕ Am zis doar, notiuni de baza.
◕ Prefer sa explic pe intalesul, fiecaruia.
Totusi nu mai acorda sfaturi pe care unii s-ar putea sa le ia de bune cand nu sunt asa. Ca sa fi profesionist nu ai nevoie de 10 ani de fotografie si notiuni in editare. : )
◕ Nu am zis, sa fie profesionist/profesionista.
"Cea profesionala implica, efecte, si multe alte lucruri ca de exemplu, luminozitatea, contrastul, si este facuta de profesionisti, care au in spate multi ani, de experienta. "
Sigur?
La cea profesionala claritatea ar trebui sa fie mai mare, subiectul sa nu fie neaparat unul banal ci sa surprinda prin ceva anume
Pai, asta si intreb, vi se pare ca e vreo diferenta sau fotomodelul e absolut la fel(adica la fel de frumoasa), doar calitatea pozei difera?
Nu neaparat, pentru ca un fotograf profesionist care are pile in lumea modei ar putea avea modele de acolo si modelul in sine sa fie diferit, INSA in mare asta e diferit, claritatea pozei pentru ca si aparatura folosita e profesionista
Calitatea pozei difera. Exista parate si efecte ale aparatelor care redau diferit fiecare model. O pot scoate in evidenta sau nu. Este o mare diferenta intre o calitate uzuala si una profesionala. CEa profesionala implica o aparatura mai performanta, cu un aparat performant. Dar ceea ce nu stiu unii, majoritatea vedetelor si modelelor sunt modificate in vesnicul PHOTOSHOP. E vesnic, e util.
La inceput cand am vazut pozele normale ale acestui fotomodel britanic, nu am crezut ca e aceeasi persoana, pe urma i-am vazut trasaturile care seamana totusi dar nu-mi dau seama ce au putut schimba la chipul ei incat sa para asa de deosebita.in cele normale, e o tipa obisnuita, nu zici ca e o mare frumusete dar in cea profesionala chiar e foarte frumoasa.
Sa te convingi ca e fotomodel? uite aici, se numeste Heather Crook:http://www.bravissimo.com/
Sarcopt întreabă: