Femeile au deja un vagin, n-au nevoie de inca unul.
Baietii cu cercei ori sunt efeminati, ori sunt homosexuali, ori vor atentie. Toate astea sunt respingatoare pentru fetele/femeile de calitate.
Aualeu, ce generalizari stupide.
Nu vad ce treaba are un accesoriu cu orientarea sexuala. Daca iti place tie foarte bine, daca primesti atentie asta ii partea a doua.Tu tocmai ai caracteriat niste femei/fete fara sa le cunosti.....ai lasat romanul autentic sa iasa la iveala.
Cercul meu de prieteni este format, in mare parte, de motociclisti. Tipi cat muntii, toti cu cercei in urechi si alte accesorii de gen. Crede-ma ca n-ai avea curaj sa spui asa ceva de fata cu ei
)))))))). Ai fi tu vaginul in ecuatia asta. Asa ca lasa generalizarile aiurea, ca exista multe tipuri de oameni in lumea asta, nu doar baieti slabi cu pantaloni stramti. Unii fac lucruri doar pentru ca LE PLAC. Si nu vad ce-i rau in a primi atentie
.
Faptul ca e singurul lucru pe care l-ai remarcat denota anumite lucruri interesante despre tine.
Am zis ori ori ori.
Cercelul in urechea de barbat este un lucru anormal, deoarece barbatii in rolul lor nu poarta accesorii de frumusete. De ce? Simplu. deoarece de mii de ani accesoriile astea au fost prezente doar in zonele ne-expuse conflictului, si anume la femei.
Barbatii care au nevoie de eficienta, mobilitate si reducerea oricarui risc (istoric vorbind) nu au purtat asa ceva. Este acelasi motiv pentru care in armata ai parul scurt: ca sa nu te apuce inamicul de el. Desigur, poti aduce in discutie oasele din nas sau discurile din gura de la anumite triburi africane. Astea sunt comportamente tipice primitivismului. Au fost prezente si in preistorie in Europa, asta nu inseamna ca nu ne-am prins care e faza.
Revenind la anormalitate. Anormalitatea inseamna ceva diferit de medie. Cand ceva este diferit atunci sare in evidenta. Daca porti tricou galben intre oameni cu tricou negru este acelasi lucru. Asta ar fi argumentul atentiei.
Daca un barbat vrea atentie cu orice pret de cele mai multe ori inseamna ca are o problema si ca ii lipseste altceva in viata. Barbatul e facut sa fie independent. Nevoia de atentie inseamna dependenta. Femeile nu doresc un copil dependent pe post de partener. Vor pe cineva independent.
Este binecunoscut faptul ca unii homosexuali doresc sa-si etaleze orientarea in public pentru a atrage parteneri. O pot face prin accesorii, care sa le semnaleze potentialilor interesati ca sunt disponibili (cercei, bratari, maniere). O pot face prin scrisul numerelor pe peretii veceurilor publice (sper ca esti constient de aceasta realitate). Sau mai recent prin aplicatii de intalnire homosexuala. Pe noi ne intereseaza unul din aceste aspecte, si anume semnalarea prin accesorii. Femeile nu sunt intereseate de parteneri homosexuali din motive obiective. Pentru ca ele vor heterosexuali.
Unii barbati heterosexuali sunt efeminati. Au apucaturi feminine, au manierisme feminine, slabiciuni feminine, control slab al emotiilor, nevoie de atentie (Vezi mai sus), etc. Femeile nu vor alte femei pe post de partenere de viata. Lesbienele sunt o minoritate.
Sper ca acest raspuns sa-ti fi fost de ajutor in a vedea cum un accesoriu poate semnala orientarea sexuala, precum si constructia logica "ori aia, ori aia, ori aia". Care nu inseamna "si si si".
Te intreb doar. Ai curaj sa tii asemenea discurs in fata unor vagine de 2 metri?
Sau esti tare doar in tasta? Hai sa nu mai vorbim despre ce femele sunt unii barbati, doar pentru ca au niste bucati de plastic sau metal in ureche. Pentru ca daca ai fi pus fata in fata cu prietenii mei gay, ai kk la tine
.
Majoritatea care vin cu texte de genul asta sunt barbati doar in fata tastaturii
.
Nevoia de atentie.Pai poate tu porti tricoul ala galben pentru ca tie iti place, nu e ca si cum ai avea o pancarda pe care scrie''Dati-mi atentie''.Iti spun eu ca daca ai avea una, ai primi atentie...intr-un fel sau altul.Pai stai asa prietene,avand in vedere ca noi traim unde manelele si melodiile de pe radio is ''forta forta forta'',inseamna ca eu care ascult ce ascult caut atentie,cam asa ar veni dupa logica ta,nu? Poate majoritatea homosexualilor poarte cercei,dar sunt si alti baieti(DAAA,BAIETI)care poarta cercei si nu sunt homosexuali in poola mea. Daca port ochelari de soare, s-a dovedit automat ca-s cocalar, nu? Si nu vad ce legatura au barbatii efeminati cu piercing-urile neaparat, daca au nevoie de atentie n-au cum sa faca ei rost decat cu ajutorul piercing-urilor? Deci daca eu iti pun tie un barbat in fata care are cercei, ala e ''ori'' efeminat, ''ori'' e gay, ''ori'' cauta atentie.Deci dupa gandirea ta, una din ele tot e.Sau se poate la fel usor sa nu fie nici una.Hai sa nu mai catalogam asa de-a-n ***.
Bineinteles. Daca se ajunge la violenta inseamna ca i-a deranjat ceva, si argumentatia lor este pumnul. Ceea ce denota fie prostie, fie frustrare.
Dar oamenii nu ajung la violenta atat de usor, pentru ca le e frica de raspuns. Lucru pe care tu, o fata, nu il poti intelege, deoarece esti protejata continuu de cineva.
E o argumentatie plina de erori. Imi pare rau ca nu poti face o argumentatie coerenta fara whataboutism, strawman si alte perle.
Exemplul cu tricoul a fost dat doar asa. ca exemplu de contrast. Dar ca si la prima evaluare a ta, ai dovedit faptul ca nu intelegi ce se scrie. Analfabetism functional.
Curajul inseamna a face ceva intr-un cadru periculos. Daca nu ar exista potential de violenta (implicat prin mentionarea ta repetata a inaltimii) atunci nu exista pericol, deci nici nevoie "curaj".
Dar de ce ma mira lipsa ta de logica?
Eu zic sa lasi umflatul in pene cu alti oameni pentru ca denota o lipsa puternica de realizari personale.
Dacă un bărbat poartă tocuri, e tot efeminat? Tot istoric vorbind, pentru că primele persoane care au purtat tocuri nu sunt femeile.
Asta-i tot ce poți?
Ma bucur ca ai intrebat acest lucru.
Tocurile au fost purtate initial de nobilime in vechime pentru a-i ridica fata de plebei. Erau folosite exclusiv in cadru sigur, in piete, in palate, etc, nu in zone in care chiar aveai nevoie sa faci ceva (urcat dealuri, in moloz, etc). Si da, nobilii erau foarte efeminati in comparatie cu restul societatii. Sper ca nu-ti spun un lucru nou.
O exceptie sunt tocurile din ghetele de cavalerie care exista pentru a preveni alunecarea piciorului de pe scarita din sa. Desigur, cavaleria era o exceptie si nu mergea pe jos.
Astazi nu mai avem nobili si nici cavalerie. Tocuri mai mari sunt purtate de pitici (compensare - cum poarta Putin) si homosexuali/drag (rengle).
Omule,tu ai spus niste rahaturi.Si iti dai seama simplu de ce is rahaturi, ai catalogat niste persoane ca fiind neserioase 100%,pentru ca ele sunt ''ori,ori, ori''.Nu te-ai gandit si la a patra varianta, in care nu ai dreptate deloc.Tu ai dreptate mereu, pentru ca dupa logica ta, mereu e una din variantele alea corecta. Ceea ce nu e adevarat.Am inteles si cuvintele pe care le-ai scris si ideea din spatele lor, vad ca tu nu vrei sa intelegi.E ca atunci cand spui o gluma, unul nu se prinde de gluma si chiar daca i-o explici cat de usor poti, tot nu se prinde.Mai usor d'atat nu se poate.
Dar de ce stai?![]()
Aparent, tu ți-ai făcut cont aici ca să întrebi dacă e bine să stai cu cineva pentru bani.
Acum, după ce TPU practic ți-a îngăduit, ți-a dat aprobarea de a fi cu el, te lauzi cu acel cineva și prietenii lui că o să ne bată pe noi, cei de pe TPU, pentru că râdem de cât ești de proastă.
Ăsta-i scopul prezenței tale aici, să primești aprobări și să faci figuri cu niște necunoscuți care nu dau 2 bani pe tine(nu că ar fi alții care ar da)?
Deci a 3-a oara dovedesti fie rea vointa fie lipsa de intelegere a ceea ce am scris. Ti-am argumentat foarte clar motivele pentru care am spus ce am spus. Nu exista loc de interpretare, decat daca esti rauvoitor sau analfabet functional.
Inca nu-mi dau seama care din ele esti, dar cert este ca in momentul in care spui ca argumentele mele logice si argumentate sunt "niste rahaturi" e clar ca iti lipseste cel putin logica.
Te-ai facut badboy, a?
Iti scrie in frunte.
Draga, nu am iubit cu bani, nici silicoane, nici bot de rata - chiar imi displac toate, am si intrebari despre fumat, desi nu fumez. Stii de ce? Pentru ca pun intrebari si pentru alte prietene
. Nu toata lumea are cont pe site-ul asta si isi pierde timpul aici ca mine. Si contul a fost facut la vrajeala initial, voiam sa vad daca se mai raspunde la intrebari ca pe vremuri aici
.
Te rog nu mai generaliza
Am purtat cercei de mic putoi, nici tulei pe barba nu aveam, dar aveam cercelusi. Am avut primul cercel pe la 14 ani, apoi a mai trecut un an, am mai adaugat unu. Am avut in stanga 2 cercei.Anii au trecut, am ajuns pe la22 de ani, am pus si in limba unu.Am tinut-o asa landra, cu cercei in ureche, in limba, pana mai acum 2 saptamani.Mi s-a luat, numai ma atrag, numai sunt pentru mine asta am simtit.Sunt oameni care au 50 de ani si au cerceii
Alti se satura dupa o saptamana, alti dupa 10 ani, alti niciodata.Nu e o regula. Daca tie iti place, porti. Nu porti ca sa sara femeile pe tine sau sa fi vazut bine. Porti ca te defineste ca persoana.Inca mai am gaurile, mi pot pune la loc, dar nu imi mai vine sa ii pun, sunt barbat, numai sunt in adolescenta, cam asta ma defineste in momentu de fata.
Ca interesante raspunsuri pe TPU,parerea mea fa ce vrei tu man,doar sa nu incalci legea, bunul simt, in rest tu ai libertatea deplina, ce le atrage pe fete nici ele nu stiu ca e ceva involuntar, personal nu-mi plac baieti cu cercei, aia cu tatuaje arata misto
Hai sa te lamuresc ce reprezinta purtatul cerceilor la baieti, fiind un cod inventat de straini, pentru a "declara" ceea ce sunt.
Cand porti cercelul in urechea stanga inseamna ca esti "straight", adica drept, care iubeste doar fete.
Cand porti cercelul in urechea dreapta, inseamna ca esti "gay" si-ti plac barbatii.
Cand porti cercei in ambele urechi, inseamna ca esti bisexual, placandu-ti atat fetele cat si baietii.
Acum, tu-ti pui in urechi ce vrei sa declari lumii ca esti: drept, stramb sau ambele.
Fetele nu ie atrase de cercei, ie atrase da om.
Daca unei fete ii place atitudinea ta, o sa treaca peste faptul ca mai scapi cate un dezacord, si ai cercei cocalaresti in ambele urechi, ca un gay.
PS: Daca vrei accesorii care sa atraga naive la vrac, incearca motocicleta.
Sunt baiat si nu am asa ceva si nici nu o sa-mi pun vreodata.
Nu imi plac nici daca ii poarta fetele atata timp cat sunt exagerati.
In cazul tau da rau sa porti 2. Esti barbat asa ca iti recomand sa scoti 1. Chiar daca mie nu imi pasa atat de mult, exista persoane care o sa te judece, carora o sa le pese si o sa-ti vorbeasca diferit. Chiar daca anumite persoane pot sa fie atrase de tine, exista un grup de persoane care o sa te trateze mai rau.
Pe unii ii avantajeaza... acum depinde si ce genetica ai, cum arati tu per total.
Gusturile difera de la persoana la persoana. Daca tie iti plac, nu ii scoate/schimba.
Sunt ok cerceii si la barbati, atata timp cat iti sta bine. Unora le sta bine, altora nu, poti avea si in ambele urechi daca arata bine
Prietenul meu are ceva de genul asta:
https://image.zootlab.cz/......70805.jpeg
Dar arata mai barbatesti, si nu cred ca i-ar sta bine cu ei daca n-ar avea coada. Ii completeaza look-ul. De aia n-au sens intrebarile astea. Pentru ca noi nu stim cum arati in rest si daca un accesoriu din asta face o diferenta sau nu.
Asa ca poarta ce vrei, ca oricum nimeni nicio fata nu o sa fie atrasa de tine pentru simplul fapt ca ai cercei.
Am prieteni gorile, care la unele evenimente/concerte stau cu cate o pzda pe fiecare picior.
))))
,, adevarul verde in fata'' = adevarul unor frustrati.
Lorenaa
Alta maimuta. Daca eu as reduce femeia la organul ei genital ( adica sa ii spun "pzda" ) as fi un jeg misogin dar tu daca le faci pe alea asa, esti mare doamna. Cu cine imi pierdeam eu timpul. Nu, nu sunt frustrat. Nu am de ce sa fiu gelos pe niste gay care merg la concert sa agate "pzde". Niste copile cu "daddy issue".
Mai degraba JelliSkittles, asemanarea e prea uncanny.
Nu iti proiecta starea sufleteasca asupra mea. Nu sunt eu tristul dintre noi 2. Tu esti cea care se minte ca gasca de gay te vede ca o lady cand de fapt te vede ca celelalte fete, o "pzda". Presupun ca te crezi mai speciala. Aici intra in ecuatia faza cu "maimuta" mai sus.
Murim toți după tine aici
Observ
Băi @alex15ccc, de ce imi dai raspunsul ca fiind "nefolositor" si "eronat"?
Ai și tu cercei cu diamante, băi Guță?
Mama, pana si la "aualeu" se aseamana.
https://www.tpu.ro/......-interior/
lol, am cautat pe google "TPU jelliskittles aualeu" asa la misto.
Sunteti culmea cu intrebarile astea.
pai gandeste-te si tu cate fete is pe planeta asta. Unora le plac baietii cu tatuaje,altele ic ca-s puscariasi sau satanisti,altora pur si simplu nu le plac tatuajele sau is indiferente,sunt fete carora le plac baietii cu piercing-uri, fete carora le plac baietii cu o anumita friura, fete carora le plac baietii care se imbraca intr-un anumit fel. Oricum, daca tie iti plac si esti multimit, tine-i.
Istoric de intrebari. iubitul meu trebuie sa aiba bani... va plac silicoanele, buzele de rata, ati furat?
Foarte interesant. Poate dupa aia cu furatul e bine ca esti anonima, L
Mie mi se par de cocalari aia. Fleshurile nu mi se par cool, dar le mai inteleg ideea macar.