| flowerpower0708 a întrebat:

Fetelor,ce deodorant imi recomandati? am incercat ff multe dar simt ca nu tin suficient.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Nu pot spune ca am probleme cu transpiratia in exces, insa in momentul in care vad cea mai mica urma de transpiratie la subrat, stau frustrata toata ziua. laughing Si eu am trecut de la un deodorant la altul. Asa ca iti voi spune din experienta mea, poate te ajuta si poate unele mie nu mi s-au potrivit, dar tie ti se par ok.
Cel de la Nivea for Black and White este ok, dar nu roll-on.
Lady Speed Stick Clinical Protection iar este ok, in mare parte nu transpiram deloc cu el, nici cand erau 40 de grade afara, dar daca se mai intampla sa transpir oricat de putin cu el, lasa pete pe haine la subrat, foarte greu de scos.
Cel de la Vichy, roll-on-ul este ok (eu l-am avut pe cel cu capac verde), transpiri, dar nu lasa pete pe haine, iar mirosul este ok.
Tot de la Vichy, stickul cu capac albastru nu prea m-a multumit, pentru ca nu are miros si daca aveam o zi mai lunga si transpiram oricat de putin, incepeam sa miros, dupa 7-8 ore. Si uneori chiar daca dadeam cu spray peste, tot nu functiona.
Am incercat si cateva deodorante pentru barbati, unul de la Gillette pro antiperspirant era foarte bun, nu transpiram deloc cu el, dar mirosul era foarte puternic, plus ca trebuia sa ma dau mereu dupa ce ma imbracam pentru ca lasa dungi albe pe haine.
In final, am inceput sa folosesc stickul de la Nivea Invisible si un deodorant verde de la Buourjois, peste, initial l-am folosit pentru ca imi placea mirosul si nu ma gandeam ca doar un deodorant spray o sa ma tina toata ziua. Le folosesc pe amandoua si nu prea mai transpir, iar mirosul placut tine toata ziua, fara sa fie prea puternic.

| flowerpower0708 explică (pentru OoBunnyoO):

Dar pe cele de la adidas le-ai incercat?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru flowerpower0708):

Nu, pe acelea nu. Doar de la Rexona am mai folosit si de la Lady Speed Stick, altele pe care nu le-am mentionat mai sus, dar nu am fost foarte multumita.

10 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Nivea invisible for black and white.

| Kindly a răspuns:

Dove este preferatul meu!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nivea,e cel mai bun.

| OHmyGosh a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca a ta, dar de cateva luni folosesc Dove si tine foarte multe ore.

| Bijuterii111 a răspuns:

Incearca deodorantul de la Vichy, il gasesti in farmacii, eu sunt foarte multumita de el!

| TinyLittleStar a răspuns:

Vichy este foarte eficient - costa mai mult, dar produsul in sine tine mult timp si este eficient si persistent

| AlexaDi23 a răspuns:

Buna, pana acum 2 ani am avut si eu aceeasi problema, incercasem tot felul de dedeorante spray, stick pana si roll-on insa nimic parca nu ma ajuta pana am gasit "salvarea mea" si anume Mitchum. Mitchum este un deodorant roll-on foarte bun, se gaseste mai greu, eu il cumpar din Auchan, doar acolo am gasit, este ceva mai scump cam 18 ron insa este eficient, tine pielea uscata 24 h.
Il gasesti de culoarea verde cu miros fresh sau fara miros. Sper sa te ajute si pe tine.