Buna. Odata ce parul este ars, nu prea ia ce sa ii faci decat sa te tunzi. Oricat de multe masti ai folosi, sau balsam, sau sampon minune ( care nu exista) nu ai cum sa il mai faci sanatos. Tunde-te, apoi ai grija de el, nu mai folosi placa sau feonul, foloseste la fiecare spalare balsam si o masca pentru par cam la 2 sau 4 saptamani ( eu folosesc o masca de par cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine ( o lingurita), ulei de ricin ( 2 linguri), ulei de masline ( 2 linguri), catvea picaturi de vitamina A ( eu pun 10). Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul. apoi aplici un balsam.)
Crede.ma ca daca nu te tunzi acum va devenii si mai tocit, poti sa te tunzi si sa incepi sa nu mai utilizezi placa :*
Cand faci o prostie, trebuie sa iei in considerare si consecintele ei. Mare lucru nu mai poti face pentru asta - ce-i ars, ars va ramane! Tunde-l si apoi ingrijeste-l cu produse specifice tipului tau de par, cu mare atentie la balsame, masti, vopsire! Foloseste produse naturiste si-si va reveni cu timpul! Mergi la un plafar si fetele de acolo iti vor recomanda ceva pentru problema ta. Numai bine!
Daca sunt foarte arse si arata urat varfurile eu zic sa le tunzi. Cumpara-ti de pe aoro.ro masca macadamia http://www. aoro.ro/macadamia-natural-oil/care-masca-pentru-par-uscat-si-deteriorat/ este recomandata de toata lumea si ajuta mult parul.
olystefy97 întreabă: