| FlippyFlippy a întrebat:

Funda >:

Am parul ars,aproape tot, mai ales varfurile, din cauza placi iar de la un timp nu o mai folosesc, si nu stiu ce sa fac in afara de a ma tunde, help

Multumesc anticipat :*

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna. Odata ce parul este ars, nu prea ia ce sa ii faci decat sa te tunzi. Oricat de multe masti ai folosi, sau balsam, sau sampon minune ( care nu exista) nu ai cum sa il mai faci sanatos. Tunde-te, apoi ai grija de el, nu mai folosi placa sau feonul, foloseste la fiecare spalare balsam si o masca pentru par cam la 2 sau 4 saptamani ( eu folosesc o masca de par cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine ( o lingurita), ulei de ricin ( 2 linguri), ulei de masline ( 2 linguri), catvea picaturi de vitamina A ( eu pun 10). Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul. apoi aplici un balsam.)

| cosmina98_7417 a răspuns:

Crede.ma ca daca nu te tunzi acum va devenii si mai tocit, poti sa te tunzi si sa incepi sa nu mai utilizezi placa :*

| Caro34 a răspuns:

Cand faci o prostie, trebuie sa iei in considerare si consecintele ei. Mare lucru nu mai poti face pentru asta - ce-i ars, ars va ramane! Tunde-l si apoi ingrijeste-l cu produse specifice tipului tau de par, cu mare atentie la balsame, masti, vopsire! Foloseste produse naturiste si-si va reveni cu timpul! Mergi la un plafar si fetele de acolo iti vor recomanda ceva pentru problema ta. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt foarte arse si arata urat varfurile eu zic sa le tunzi. Cumpara-ti de pe aoro.ro masca macadamia http://www. aoro.ro/macadamia-natural-oil/care-masca-pentru-par-uscat-si-deteriorat/ este recomandata de toata lumea si ajuta mult parul.