Evita sa folosesti mult timp calculatorul, televizorul, telefonul si tableta. Fa miscare. Culca-te inainte de ora 10, maxim 11. Consuma apa si sucuri naturale, evita sucurile accidulate si cu zahar adaugat. ( mie imi plac sucurile de la Olympus ) Mergi la oftalmolog si fa-ti o pereche de ochelari care sa-ti protejeze ochii, te sfatuieste mai bine oftalmologul dupa control. Foloseste creme cu spf tot timpul anului, mananca sanatos si cat mai putin procesat. Poti sa folosesti ulei de migdale dulci ( presat la rece! ) in jurul ochilor, mie imi place cel de la manicos si solaris ( este important sa fie intr-un recipient de sticla, se pastreaza mai bine ).
https://www.nivea.ro/......60141.html
Cearcanele tale sunt de la o oboseala extrema, aratand clar ca ficatul si corpul sunt atat de obosite ca vor claca.
Nu manaci probabil ce trebuei si nu dormi 9-10 ore/noapte cum ar trebui.
Daca nu te culci de acum la 9-10 seara sa dormi pana la 6-7 dimineata, vei ajunge curand in spital. Corpul iti spune clar ca este epuizat de atata oboseala si are nevoei de multa odihna!
Deocamdata nu cred ca niste cearcane sunt probleme presante avand in vedere varsta ta, iar solutia nu cred ca ar consta in cosmetice pentru pielea din jurul ochilor, cum ti-as recomanda daca aveai mai mult de 25 de ani. Odihneste-te mai mult, evita utilizarea telefonului si a calculatorului.
LoveMyDool întreabă: