Sincer... eu as alege pensulele! :] Ondulatorul de gene cica ar trebui sa-ti arcuiasca genele, dar nu stiu ce sa zic pentru ca nu am folosit. Dar totusi sfatul meu este sa nu-l incerci! :d Acum tu stii ce e mai bine pentru tine! :*
Sper ca te-am ajutat! >:d
Mai eu asa stiu.ca nu e bine sa te faci de mica cu el...si nu ma refer la 9 ani ca stiu ca nu te faci la 9 ani k el.dar pana pe la 19-20 de ani nu e bine sa te faci.si sa stii ca si eu am avut de la avon dar nu a fost bun de nimic.insa avea o prietena si spunea ca e foarte bun...insa nu este indicat
) esti... numai spune prosti daca nici macar nu-mi sti varsta
am 14 ani fraiero!
In primul rand nu ma fa fraiera! tu esti mai... eu am spus ca stiu ca nu te-ai face daca ai avea 9 ani...banuiam si eu k ai intre 14 si 17 nu intelegi deloc
Copii, daca n-ati folosit ondulatorul pentru gene, de ce o sfatuiti sa nu-l ia? Pe ce criterii va bazati?
Chicror1, ce trebuie sa iei in consideratie inainte sa te hotaresti:
-daca ai deja gene lungi si dese, nu e necesar
-daca ai gene scurte si dese, ondularea lor te avantajeaza
-indiferent cum iti sunt genele (lungi sau scurte), daca sunt rare si fragile, evita. Oricum, vei pierde cateva...
Cat despre alegerea intre pensule si ondulator pentru gene, tu stii mai bine. Daca sunt pensule pentru machiajul ochilor dar tu nu-ti machiezi ochii, nu vad interesul...
Daca sunt pensule pentru machiajul fetei si te machiezi, poate fi util. Atentie si la calitate!
Eu zic sa nu iti iei ondulatorul mai bine iti dai cu rimelcine stie ce iti face la gene...
Zic sa iti iei pensulele, pentru ca iti sunt mai mult de folos, te fardezi mai bine si mai frumos avand mai multe pensule, poti sa ai gene ondulate folosind un rimel bun. Nu iti recomand ondulatorul. Nu folosesc, nu am folosit, si nu voi folosi.
anonim_4396 întreabă:
alexaalexandra întreabă: