anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hihappy ce grea e confingerea!laughing deci. mi-am cumparat 2 sampoane unul garnier fructis cu esenta de grepfrut si unul garnier naturals cu merisor si ulei de argan... acum treaba e ca vreau sa ma spal pe cap dar nu stiu cu carestraight face amandoua sunt bune si imi plac dar nu ma pot convinge!laughing poate ma ajutati voi? va rog. repede! funDA :X

Răspuns Câştigător
| AmeMiss a răspuns:

Ala cu ulei de argan! e suuper bun, mai ales acum toamna cand parul are nevoie de hidratare tongue

6 răspunsuri:
| GuessWhoIAm a răspuns:

Invata sa scrii inainte sa faci pe faci pe interesanta/tu

| anonim_4396 explică (pentru GuessWhoIAm):

Ce sa spun esti idiot! poate tu sa inveti sa scrii!laughing deoarece eu am scris bine dar cuvantul convingerea am scris-o din greseala 'confingerea' pentru ca mi-a sarit degetul de pe butonul "V" al tastei pe "F" si oricine mai greseste! si fac comentari doar cei care sunt mai fraieri si nu au ce face.
acest site este pentru sfaturi nu pentru a jigni aceea persoana care pune intrebari.

| GuessWhoIAm a răspuns:

Daca te uiti tu mai bine. inteligento sau inteligentule la cuvantul tau "grepfrut"...se scrie de fapt grapefruit.dar cred ca ti-a alunecat degetu asa e? si vezi ca nu te-am jignit

| anonim_4396 explică (pentru GuessWhoIAm):

Cuvantul graprut e scrit bine! l-am copiat de pe sampon! stiu ca e ciudat dar chiar asa scrie! cauta pe inernet! convinge-tewinking

| GuessWhoIAm a răspuns:

Si nu ar fi fost o problema ca ai scris gresit dar am boala pe bagatori de seama si talentati. funda?

| する a răspuns:

Cu merişor şi ulei de argan love struck happy