| radu a întrebat:

Hmm... vreau sa-mi iau o placa pe baza de aburi ...la ce pret sunt? care este avantajul lor? si de unde mias putea lua una big grin? MS tongue

Răspuns Câştigător
| anca_3211 a răspuns:

Draga radule, aceasta placa indreapta parul cu ajutorul aburului, si nu prin incalzirea directa a placilor de ceramica. Placa normala. de multe ori, ARDE PARUL, mai ales daca este folosita des deoarece firul de par este supus la temperaturi ridicate. Placa de par cu aburi nu arde parul la fel de mult pentru ca vaporii de apa atenueaza temperatura excesiva.
In rest e o placa normala, ca oricare alta, nu are alte facilitati miraculoase.
Sper ca am fost destul de explicita!
Succes!

7 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Ne aburesti sau ce?

| radu explică:

Adica laughing ...deci am auzit ca este placa pe baza de aburi sau ceva genu.care e mai indicata. cica nu dauneaza prea mult firului de par

| radu explică:

Nah cam gasit singurel phbbbbt Remington S9000 cica e f. buna., dar ziceti-mi concret ...chestia cu aburi in afara ca nu dauneaza prea mult. concret la ce ajuta?
MS

| radu explică:

Acuma am inteles. sarumana. iti dau si fundita ca sa nu zici ca sunt rau tongue

| anca_3211 a răspuns:

Placa depar cu aburi nu dauneaza asa de mult parului.
Uite un link http://www.okazii.ro/......aburi.html
E doar o sugestie, pentru orientare.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am placa remington S-9000, ma intind de 1 an jumate cu ea si parul meu nu e ars cam deloc. e foarte buna si merita banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EW am placa de par cu aburi de la Rowenta dar degeaba tot la fel imi arde parul ca si aia obisnuita...big grin doar atat ca aia pe aburi este mult mai scumpa :X