Eu zic ca daca iti permite bugetul si daca mamei tale ii plac florile, ii poti cumpara un buchet cu 8 trandafiri, sau mai multi dar numarul trebuie sa simbolizeze ceva...
Sau.scrie o felicitare din inima si ataseaza-i un martisor dragut.
Iti spun eu o sa aprecieze si o sa fie tare mandra de tine!
Pai ai putea sa cauti un latisor dinacela care il deschizi si poti pune poze inauntru.si acolo sa pui o poza cu tine si cu ea, apoi sa cumperi un snur de martisor si sa daci o fundita(la medalion) in gaurica aia care atasezi medalionul de lantisor iar daca vrei ai putea sa ii faci de asemenea o felicitare gen Primavara fericita sa desenezi langa trifoi cu patru foi potcoave inimoare daca esti mai talentata la desen ai putea sa faci si un desen pe felicitare ![]()
Sper ca te'am ajutat~Sunshine~
Eu zic sa te duci la ea cu mainile la spate si sa ii dai un bucet de flori si cand da sa-l miroasa sa aiba un biletel in care scrie : te iubesc sa mor eu!
, ma rog cu niste eventuale fete haioase sau stelute lipite de mesaj
Pai ai putea sa faci o felicitarein forma de inimioara si cu tot felul de obiecte cum ar fi:staniol, frunze, etc.
Idei de Cadouri Pentru 8 Martie: Bijuterii cu Cristale Swarovski
Cauți un cadou perfect pentru mama ta de 8 Martie? Nimic nu spune „te iubesc" mai frumos decât o bijuterie elegantă și rafinată. La Aivrea, găsești o colecție impresionantă de bijuterii cu cristale Swarovski, perfecte pentru a surprinde pe cineva drag.
De ce să alegi bijuterii cu cristale Swarovski?
Eleganță și Strălucire: Cristalele Swarovski sunt cunoscute pentru luciul și calitatea lor superioară, transformând orice bijuterie într-un accesoriu de excepție.
Versatilitate: Fie că este vorba despre coliere, cercei, brățări sau inele, bijuteriile cu cristale Swarovski se potrivesc atât pentru ocazii speciale, cât și pentru purtare zilnică.
Cadou Memorabil: O bijuterie cu cristale Swarovski este un cadou care rămâne în amintire, simbolizând dragostea și aprecierea ta.
Sugestii de Cadouri de la https://aivrea.ro/cadouri/cadouri-8-martie/
Coliere Elegante: Un colier cu cristale Swarovski este un cadou clasic și sofisticat, perfect pentru a completa orice ținută.
Cercei Strălucitori: Alege o pereche de cercei cu design minimalist sau mai îndrăzneț, în funcție de stilul mamei tale.
Brățări Subtile: O brățară cu cristale Swarovski este ideală pentru a adăuga un accent de strălucire pe încheietura mâinii.
? Explorează colecția noastră de bijuterii pentru 8 Martie pe Aivrea.ro și găsește cadoul perfect care să o facă pe mama ta să se simtă specială!
Pai fa si u ceva confectionat de tine o inima facuta manual de tine daca ai face asta pentru mama ta iar lacea pentru ca ai facut-o u
Vrei un cadou special pentru o persoana speciala de 8 martie, intra pe "okazii.com" si cauta "cadou special pentru martisor si 8 martie" username "cristidiverse" sau trimite un mail la "diverse_v@yahoo.com" si vei primi o oferta de bijuteri cu pietre semipretioase la super preturi.