| DaciaRomania a întrebat:

La creștinii pocăiți (neoprotestanti) este voie cu bijuterii, și cu cosmetice, machiaj sau deloc? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu ai voie cu bijuterii, sunt sigur. Cu cercei nu ai voie, sigur, cu machiaj ai voie, dar nu foarte mult, mai puţin, să nu ieşi în evidenţă. Eventual ai voie cu inelul de căsătorie, atât. Funda? tât.

| DaciaRomania explică (pentru Alex765431):

Mulțumesc frumos! Voi da funda

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu au voie - dar în ultima vreme au început și ei să se "modernizeze"!

| DaciaRomania explică (pentru gabicoo):

Întreb asta pentru că pe unii i-am văzut și într-un fel, si în celălalt fel....pai ori e voie ori nu e voie?

| gabicoo a răspuns (pentru DaciaRomania):

Nu au voie. Ce ai văzut tu sunt dintre cei care s-au modernizat. Uită-te la Lidia Buble - cântăreața, este penticostală la origine. La mine în zonă sunt pocăiți care fac trafic de droguri și pocăite care se prostituează - deci totul este posibil. Traficul de țigări pe granița cu Ucraina este controlat de niște pocăiți din Vicov.

| DaciaRomania explică (pentru gabicoo):

Asta este foarte rău

| LisaJulie a răspuns:

Nu prea din ce știu eu, baptiștii, anabaptistii și penticostalii nu au voie și nici pantofi cu toc! Nici la ortodocsi nu prea, mulți preoți în vârstă predica împotriva lor dar mna

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Pana la urma cati creștini declarati sunt și practicanți

| DaciaRomania explică (pentru LisaJulie):

De asta cu pantofi cu toc nu auzisem până acum

| LisaJulie a răspuns (pentru DaciaRomania):

Nici gene sau unghii false nu au voie

| LisaJulie a răspuns (pentru DaciaRomania):

Si umbla cu batic tot timpul si in rochii lungi

| DaciaRomania explică (pentru LisaJulie):

Da,am văzut, și mai ales la penticostali

| stampex a răspuns:

Daca mergi la,, Dizidenti,, nu ai voie cu nimic din lucrurile firi pamantesti! Astia sunt rupti de cultul Penti deoarece cultul are pastori platiti(asta este motivatia principala)in realitatea este dorinta de putere si sedere la..amvon!
Pe ici-colo mai sunt biserici-adunari care au inca frana pusa pe tinuta dar sunt de regula la tara si foarte putine la nr.La portile lor vei vedea multe masini de lux, case de lux cumparate foarte multe din ilegalitati pe afara.
In rest, bapti-penti-adventi-cresti dupa evang etc etc, se lupta care pe care in ale modei.
Dorinta de seducere sex, etalare materialista a ajuns ceva de groaza!
Teoretic multi au regulamente, practic inghit orice tinuta daca vine cu ceva cascaval...