| love_2286 a întrebat:

M-am ingrasat rau la burtacrying voi cum ati dat o jos?sad. in rest nu am pb sunt ok dar burta ma supara mereuwaiting cate abdomene faceti pe zi? ce mancati? in cat timp se vad rezultatele? helpppsad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe cu 20-30 de abdomene si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.Pentru rezultate foarte bune, combina-le cu urmatorul exercitiu pentru partea inferioara a abdomenului: http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100. Fa-le tot o data la doua zile, ca pe abdomene.Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poti mari,daca consideri ca este cazul.
Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara). Durata de timp in care vei otine rezultatele dorite, depinde de cat de mult e nevoie sa slabesti in aceasta zona.Primele rezultate, in schimb, se vor vedea din prima luna.Succes.

6 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Si pe mine ma supara burta.
am inceput de saptamana trecuta sa fac gimnastica.sa mananc fructe, legume...nu mai mananc dulciuri(zic eu care eram dependenta de dulciuri).
fac vreo 10-11 abdomene eu.
cred ca rezultatele se vad in cateva saptamani sau chiar luni.

| Bibuşca a răspuns:

Eh n-are nimic! Nu trebuie sa faci o criza pentru asta.
Cel mai simplu este sa faci exercitii (sport) zilnic. Chiar maxim 1 ora.
Si trebuie sa mananci sanatos fara fast food.

| di3tri a răspuns:

Bea cate un pahar cu apa inainte de masa si vei scapa repede de burtica. Incearca exercitii de pilates big grin iti modeleaza corpul fara a te suprasolicita happy

| Zenithf a răspuns:

Abdomenele nu te prea ajuta. Renunta la fast-food, semipreparate din comert, condimente artificiale gen Knorr si altele si sucuri din comert. Lebenita ajuta la scazut burta, de asemenea alergatul sau inotul sunt foarte bune, consumatoare mari de calorii.

| PinkPanther a răspuns:

Combina abdomenele cu exercitii aerobice. Si mananca cat mai sarac in garasimi

| sweetie98 a răspuns:

Eu am dato cu 300 abdomene in fiecare seara la inceput apoi am crescut la 400 si rezultatele sau vazut intr-o luna si am papat ca de dieta cu care slabeam 5 kg pe luna