| raluk21 a întrebat:

M-ar interesa niste retete sau medicamente pentru ingrasat. m-as bucura daca as primi niste raspunsuri cat mai repede.multumesc.

6 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Ia vitamine, cand ti-e foame mananca dulciuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Consultă un medic endocrinolog pentru dozările hormonale şi un medic nutriţionist pentru o dietă personalizată.
Pa, pa.

| ailin a răspuns:

Daca vrei sa te trezesti obeza du-te la farmacie si intreaba si baga cate vrei dar eu zic sa iei cateva vitamine niste calciu si sa te hranesti cat mai des si cat mai bine nu lua medicamente pentru ingrasat ca iti dereglezi organismu in ultimu hal si dupa ne intrebi c medicamente pentru slabit stimwinking

| oz a răspuns:

Daca le ai cu doctorii...adica...medici endocrinologi sau nutritionisti etc mergi la ei. Daca nu, trebuie sa mananci bine...adica...peste,orez,piept de pui, vitamine,.
Dar oricum, daca esti in crestere... e foarte greu sa te ingrasi...sau...daca genetic...esti slaba.

| missME a răspuns:

Ia PERITOL o pastila sau 2 pe zi timp de 1 luna sau doua saptamani daca ti-e teama de efectele adverse. Da rezultate imediate si te ingrasi sigur.Eu m-am ingrasat 2 kg intr-o saptamana.

acum iau Calcium Plus de la Fitne (health care) sunt nemtesti si sper sa dea rezultate, chiar daca tratamentul dureaza 3 luni. Le'am comandat dintr-u catalog cu produse bio Life Care ( www.life-care.ro ) sunt naturale si fata de peritol nu au efecte adverse. Singurul dezavantaj este ca suplimentele astea nu au efect imediat spre deosebire de peritol.

Succes si spor la ingrasat:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dulciurile si statul degeaba